Header
Silhouette
Botswana
Afrika
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Delta & Chobe Trail - Noord Kamperen

Dag 1 - Botswana – Ghanzi

Nadat u heeft kennisgemaakt met de andere groepsleden reizen we door naar oosten en steken we de grens over naar Botswana en de Kalahariwoestijn. Ondanks dat de woestijn in schril contrast staat met die van Namibië, laat de 900 000 km² oppervlakte van de Kalahari u minstens even versteld staan. De Sanbevolking wordt al eeuwenlang geassocieerd met dit ongerept gebied. ’s Avonds maken we kennis met de gemeenschap en aanschouwen we hun traditionele dans.

 

Dag 2 - Okavango Delta

In de ochtend heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan een optionele wandeling met de Bosjesmannen alvorens we verder reizen naar Maun, de toeganspoort tot de Okavango Delta. Bij aankomst heeft u de mogelijkheid om een panoramische vlucht te maken over de Okavangodelta (afhankelijkheid van het tijdstip en het weer). Deze avond brieft de gids u over de daguitstap naar de delta de volgende dag.

Indien u het upgradepakket heeft genomen, zal u bij aankomst in Maun een vlucht nemen naar de delta. Op dag 4 in de ochtend voegt u zich terug bij de groep. Het programma van de excursie naar de Okavangodelta kan u verkrijgen bij uw consultant.

Optionele activiteit: wandeling Bosjesmannen en panoramische vlucht over de Okavangodelta

 

Ontbijt, lunch en diner

400 km

Okavango Delta

Dag 3 - Okavango Delta

De beste en fijnste manier om de schoonheid en sereniteit van dit ingewikkelde systeem van kanalen en lagunes te verkennen en te ervaren, is met een mokoro. Vroeg in de ochtend vertrekken we met een safarivoertuig naar de aanlegplaats (ongeveer 1 uur transfer) waar u de polers zal ontmoeten die u zullen begeleiden door de delta. Als we tijdens de tocht een van de vele eilandjes bereiken, krijgt u de gelegenheid om even een natuurwandeling te maken samen met uw begeleider. Na de wandeling keren we terug naar de aanlegplaats. De Okavango is een ongerepte wildernis met een grote verscheidenheid aan wilde dieren. U kan er onder andere olifanten, giraffen, koedoe’s, impala’s en zebra’s spotten

 

Dag 4 - Nata

We verlaten Maun in de ochtend (en voegen ons terug bij de groep die het upgradepakket genomen hebben) en gaan verder richting Nata. We brengen de hele dag door in de truck langs het noordelijke gebied van de Makgadikgadizoutvlaktes. Als u het activiteitenpakket genomen heeft, geniet u in de namiddag van een begeleide jeepsafari naar Nata Sanctuary; de broedplaats van een groot aantal watervogels, waaronder duizenden pelikanen en flamingo’s.

Dag 5 - Chobe Nationaal Park

Vandaag staan we vroeg op om door te reizen naar ons kamp, gelegen aan de oevers van de Choberivier. In de namiddag gaat u op verkenning doorheen Chobe Nationaal Park. We gaan op safari in 4x4’s, van waaruit u de wilde dieren, en in het bijzonder de vele olifanten, van dichtbij kan bewonderen die in de namiddag vertoeven aan de rivier. We sluiten de dag af met een ontspannende boottocht en een maaltijd rond het kampvuur.

 

Dag 6 - Zimbabwe – Victoria Watervallen

Terwijl de safari in Chobe nog nazindert, steken we vanochtend de grens over naar Zimbabwe en rijden we de korte afstand naar de Victoriawatervallen. Vandaag heeft u de gelegenheid om de spectaculaire watervallen rustig te verkennen. De lokale bevolking noemt het natuurfenomeen ‘Mosi-oa Tunya’, wat ‘de rook die dondert’ betekent. Hoewel dat het grootste deel van de dag gewijd is aan de verwondering over de machtige vallende Zambezirivier in de Batokakloof, kunnen diegenen die op zoek zijn naar een dosis adrenaline terecht in de bruisende stad aan de watervallen die een scala aan optionele activiteiten aanbiedt. Voor de meer ontspannen reiziger zijn er ook ambachtelijke markten en coffeeshops te vinden.

 

Dag 7 - Victoria Watervallen

De rondreis eindigt na het ontbijt. De meeste mensen zullen vandaag gaan wildwaterraften, een niet te missen ervaring! Victoria Falls biedt talrijke avontuurlijke activiteiten en vandaag heeft u daar de tijd voor. Optionele activiteiten: wildwaterraften, bungeesprong, boottocht bij zonsondergang, helikopter vlucht over de watervallen en nog veel meer. 

Overnachting: zelf te regelen/ kan geboekt worden bij Live To Travel

Optioneel: Victoriawatervallen, wildwaterraften, bungeesprong, kloofswing, boottocht bij zonsondergang, helikoptervlucht, bomadiner.

 

Ontbijt
Victoria Watervallen


Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

 • Overnachting in grote canvastent of lodge
 • Maaltijden zoals beschreven in het programma
 • Transport in avontuurlijke truck
 • Diensten van 2 gediplomeerde gidsen
 • Inkom van de nationale parken


Exclusief

 • Internationale vluchten
 • Visum Vic Falls
 • Luchthaventransfers
 • Pre/postnachten
 • Overige maaltijden en dranken
 • Optionele activiteiten
 • Fooien
 • Persoonlijke uitgaven
 • Annulatie- en bijstandsverzekering

 

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo