Header
Silhouette
Botswana
Afrika
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Delta & Kruger - Lodges

Dag 1 - Botswana – Ghanzi

Na een vroege start zeggen we Namibië vaarwel en steken we de grens over naar Botswana. We overnachten in Ghanzi. 's Avonds maken we kennis met de plaatselijk San (Bosjesman) gemeenschap en aanschouwen we hun traditionele dans.

Ontbijt, lunch en diner

520 km

Botswana – Ghanzi

Dag 2 - Okavango Delta

In de ochtend heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan een optionele wandeling met de Bosjesmannen alvorens we verder reizen naar Maun. Daar krijgt u de gelegenheid om een optionele panoramische vlucht te maken over de delta ( afhankelijk van het tijdstip en het weer). ’s Avonds informeert de gids u over de excursie naar de delta de volgende dag. Als u het upgrade pakket geboekt heeft, zal u bij aankomst in Maun een vlucht nemen naar de delta. U zal u zich weer bij de groep voegen op dag 4. U kan het programma van uw excursie naar de delta bij ons aanvragen.

Optioneel: Panoramische vlucht over de Okavango Delta.

 

Dag 3 - Okavango Delta

Vandaag start de Okavango Delta excursie. We kamperen één nacht in de wildernis en maken, indien het waterniveau het toelaat, een tocht met een mokoro (traditionele kano). We zullen ook enkele natuurwandelingen maken en hopelijk kunnen we wilde dieren in hun natuurlijke habitat spotten. De avond spenderen we rond het kampvuur. 

Dag 4 - Nata

We laten de delta achter ons en reizen door naar Nata. We trekken met de truck doorheen het noorden van de Makgadikgadizoutvlaktes. In de namiddag maakt u een jeepsafari naar Nata Sanctuary, waar er duizenden watervogels te vinden zijn, waaronder pelikanen en flamingo’s.

 

Dag 5 - Chobe Nationaal Park

Deze ochtend genieten we van een ontbijt in Namibië alvorens terug te keren naar Botswana en ons kamp aan de oevers van de Chobe rivier. Lunch wordt geserveerd in de truck en de namiddag is voorbehouden voor verkenning van het Chobe Nationaal Park. We starten met een safari per 4x4 voertuig. De namiddag eindigt met een boottocht bij zonsondergang op de Chobe rivier. Vanop de Chobe Rivier kunt u de dieren het beste spotten. Olifanten, nijlpaarden, krokodillen, elandantilopen en nog vele andere dieren noemen Chobe hun thuis. 

Dag 6 - Zimbabwe - Victoria Falls

We steken de grens over naar Zimbabwe en rijden naar de Victoria Falls. We bezoeken vandaag de spectaculaire watervallen, ook bekend onder de lokale benaming “Mosi oa Tunya” ofwel “de rook die dondert”.  Hier kan u deelnemen aan vele optionele activiteiten: bungee jumpen, wildwaterraften, helikoptervluchten, etc. Voor diegenen die het iets rustiger aan willen doen zijn er in de buurt van de watervallen verschillende handwerkmarkten en cafés.

Optioneel: bungeejumping, helikoptervluchten, boma diner, cruise bij zonsondergang, slingering over de kloof.

 

Dag 7 - Victoria Falls

De meeste mensen zullen vandaag gaan wildwaterraften, een niet te missen ervaring! Victoria Falls biedt talrijke avontuurlijke activiteiten en vandaag heeft u daar de tijd voor. Optionele activiteiten: wildwaterraften, bungeesprong, boottocht bij zonsondergang, helikoptervlucht over de watervallen en nog veel meer. 

Dag 8 - Victoria Falls naar Francistown

We verlaten de Victoria Watervallen en rijden in zuidelijke richting naar Francistown in centraal Botswana. We bereiken onze overnachting in de late namiddag. Geen maaltijden inbegrepen vandaag.

Dag 9 - Francistown naar Johannesburg

Vandaag steken we de grens over naar Zuid-Afrika. Na een lange maar mooie rit komen we aan in Johannesburg. In Belvedere Estate kan u genieten van een traditionele maaltijd (optioneel).

Dag 10 - Johannesburg - Kruger NP

We starten vroeg in Johannesburg en reizen door de provincie Mpumalanga naar het adembenemende Kruger Nationaal Park. 's Avonds genieten we van plaatselijke dans en een avondmaal rond het kampvuur. 

Dag 11 - Kruger Nationaal Park

We beginnen de dag met een safariwandeling voor we naar het Kruger Nationaal Park vertrekken en genieten van een safari in onze comfortabele truck. In de avond keren we terug naar het kamp en maken we een safari tot zonsondergang. 

Dag 12 - Kruger Nationaal Park - Panoramaroute

Vandaag hele dag safari in een open 4x4-voertuig. Zo krijgt u de kans om fantastische foto’s te nemen. Kijk dus uit naar olifanten, leeuwen, luipaarden, neushoorns en buffels, de "Grote Vijf" van Afrika en naar vele andere dier- en vogelsoorten. 

Dag 13 - Panorama Route – Johannesburg

We verlaten ’s morgens het Kruger Nationaal Park en keren terug naar Johannesburg. We reizen via de spectaculaire Panorama Route. Op deze weg kunnen we genieten van uitzichten over adembenemende rotsformaties, zoals God’s Window en de Three Rondavels. We krijgen ook The Bourke’s Luck Potholes, die geleidelijk aan worden geërodeerd door de Treur Rivier, te zien. De rondreis eindigt bij aankomst in Belvedere Estate in Johannesburg. 

Overnachting: extra overnachting kan geboekt worden bij Live To Travel

 

Ontbijt

390 km

Panorama Route – Johannesburg


Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

 • Overnachting in grote canvastent of lodge
 • Maaltijden zoals beschreven in het programma
 • Transport in avontuurlijke truck
 • Diensten van 2 gediplomeerde gidsen
 • Inkom van de nationale parken


Exclusief

 • Internationale vluchten
 • Visum Victoria Falls
 • Pre- en/of postnachten
 • Overige maaltijden en dranken
 • Optionele activiteiten
 • Fooien
 • Persoonlijke uitgaven
 • Annulatie- en bijstandsverzekering

 

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo

Onze aanbiedingen