Header
Silhouette
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Frans Indongo Lodge

Gelegen op een terrein van 170 km² ten noordoosten van Otjiwarongo en ten noordwesten van Waterberg. Ideaal gelegen voor een tussenstop indien u op weg bent van Windhoek naar het Etosha Nationaal Park, Bushmanland of de Caprivi regio.  

Accommodaties

Het luxueuze karakter van de lodge komt tot uiting in de 2 tweepersoonskamers, 2 familiekamers en 8 chalets. Iedere kamer is voorzien zijn van een eigen badkamer, airconditioning, koelkast, haardroger, telefoon, TV en een waterkoker voor thee en koffie.

Faciliteiten

Zwembad, auditorium en observatietoren.

Eten en drinken

Het gastronomisch restaurant voorziet diverse gerechten met wild, geserveerd met verse groeten op smaak gebracht met ingrediënten uit de eigen kruidentuin. Voor en na de maaltijd kan u zich terugtrekken in de bar of genieten van het uitzicht vanuit de veranda.

Activiteiten

Tochten door de savanne te voet of per voertuig, educatief centrum voor jachtluipaarden, dagexcursie naar Waterberg, excursies naar Waterberg, bezoek aan REST (Rare and Endangere Species Trust), OvaHerero cultureel centrum en rondleiding in Otjiwarongo.   

Faciliteiten

Bar
Observatietoren
Restaurant
Zwembad

Activiteiten

Excursie naar Waterberg, Stadsrondleidingen, Wandelen