Header
Silhouette
Botswana
Afrika
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Kalahari Horse Safari

Dag 1 - Maun – Makgadikgadi

Vlucht van Maun naar Camp Kalahari, aan de rand van de Makgadikgadi zoutpannen. Bij aankomst ontmoet u de gids David Foot. In de namiddag is er een introductierit om het juiste paard te vinden voor elke ruiter.

All inclusive
Maun – Makgadikgadi

Dag 2 - Dag 2

Na het ontbijt volgt een ochtendrit door de zandduinen bedekt met palmbomen. Tijdens het migratieseizoen worden de graslanden overspoeld door zebra’s, gnoes, struisvogels en roofdieren. Lunch in het kamp en tijd om te relaxen aan het zwembad. In de late namiddag vertrekken we op safari tot de avond valt.

All inclusive
Dag 2

Dag 3 - Xau Xai

Vandaag een vroege start oostwaarts naar Xau Xai Fly Camp. U dient bagage mee te nemen voor 2 dagen avontuur. Lunch in de Gutsa zoutpan. Na de middaghitte rijden we verder naar het kamp dat bestaat uit comfortabele koepeltenten, een centrale eettent en emmerdouches.

All inclusive
Xau Xai

Dag 4 - Zoutpannen

Deze ochtend vertrekken we te paard op zoek naar de stokstaartjes. Dankzij het gewenningsprogramma van Uncharted Africa Safari is mogelijk om de dieren van dichtbij waar te nemen.We keren terug naar Xau Xai voor lunch, een verfrissende douche en siësta in de schaduw. In de late namiddag maken we een wandeling naar de permanente waterplas waar verschillende vogelsoorten komen drinken. Avondmaal rond het kampvuur.

All inclusive
Zoutpannen

Dag 5 - Dag 5:

Terugrit door bossen en open graslanden waar zebra’s en gnoes grazen. Onderweg zien we de bekende Chapman’s Baobab, ook bekend als de Seven Sisters, de grootste boom in Afrika met een omtrek van 25 meter. We komen op tijd aan in het kamp voor een verfrissende douche en lunch.

All inclusive
Dag 5:

Dag 6 - Bosjesmannen

Na het ontbijt rijden we naar het traditioneel dorp van de Bosjesmannen. Bij aankomst ontmoet u de ouderlingen van de gemeenschap en gaat u op stap in de wildernis samen met de mannen, vrouwen en kinderen. Tijdens deze wandeling ontdekt u meer over de Kalahari en de leefwijze van de Bosjesmannen. Na lunch vliegt u terug naar Maun.

Bosjesmannen


Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

 • Alle transfers
 • Overnachtingen
 • Maaltijden
 • Dranken en excursies zoals vermeld in het programma
 • Paard, zadel en toebehoren
 • Binnenlandse vlucht van/naar Maun


Exclusief

 • Internationale vluchten
 • Optionele activiteiten
 • Fooien
 • Persoonlijke uitgaven
 • Annulatie- en bijstandsverzekering

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo