Header
Silhouette
Botswana
Afrika
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Windhoek - Botswana - Windhoek

Dag 1 - Windhoek

Aankomst op de luchthaven van Windhoek, verwelkoming door een Live To Travel vertegenwoordiger en oppikken van de huurwagen. Korte rit (30 min.) naar uw lodge, waar u kan ontspannen na de vlucht. In de lodge is ook een reeks aan activiteiten beschikbaar.

Dag 2 - Erindi Private Game Reserve

Na het ontbijt reist u noordwaarts naar Erindi, een privaat wildreservaat gelegen op een uitgestrekte hoogvlakte (70.000ha). Optioneel: safari in open jeep.

Dag 3 - Waterberg

Rit naar de Waterberg regio, de thuis van 200 verschillende vogelsoorten en 25 soorten zoogdieren, waaronder de witte en zwarte neushoorn en de sabelantiloop. Hier brengt u de rest van de dag door.

Dag 4 - Grootfontein

Vandaag rijdt u verder naar het noorden en passeert u de Hobas meteoriet, één van de grootste ter wereld. U rijdt Grootfontein door en 80 km verder komt u aan in de lodge, in het midden van de bush. Mogelijke activiteiten: wandelingen, vogels spotten, wilde dieren observeren.

Standaard kamer en ontbijt 

Dag 5 tot 6 - Caprivi

Deze twee dagen brengt u door in de Caprivi regio. Optionele activiteiten: boottochten op de Okavango rivier om nijlpaarden, krokodillen, vogels en andere wilde dieren waar te nemen, bezoek aan lokale gemeenschappen en safari in het nabijgelegen Mahango Game Reserve.

Dag 7 tot 8 - Xaro Island

Vandaag rijdt u via het Mahango Wildreservaat naar Botswana. Per boot naar Xaro Island, aan de rand van de Okavango Delta. Dit eiland is een paradijs voor vissers en vogelliefhebbers.

Dag 9 tot 10 - Okavango Delta

Transfer met de speedboot naar uw huurwagen alvorens u richting Etsha 13 rijdt. Desgewenst kan u een omweg maken langs de rotsschilderingen van Tsodilo Hills. Wanneer u Etsha 13 bereikt, krijgt u een transfer per 4x4 naar de lodge. De tweede dag nemen gidsen u mee voor een dagtocht met een makoro (traditionele boot van uitgeholde boom) in de Okavango Delta. 

 

Dag 11 - Ghanzi

Uw laatste stop vooraleer u de grens met Namibië terug oversteekt is Ghanzi, een klein stadje waar u kan kennismaken met de plaatselijke bevolking en souvenirtjes kan kopen.

Dag 12 - Gobabis

Ongeveer een uurtje over de grens met Namibië vindt u het stadje Gobabis, waar u verblijft voor uw laatste nacht. De lodge staat bekend omwille van haar revalidatiecentrum voor jachtluipaarden en andere wilde dieren. U ontmoet ook de lokale bosjesmanstammen die nog steeds in dit gebied leven.

Dag 13 - Windhoek – Frankfurt

Transfer naar de internationale luchthaven van Windhoek voor uw terugvlucht naar Frankfurt

 

Windhoek – Frankfurt

v.a.
p.p.

€ 2.545Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

 • Ontvangst en assistentie door een Live To Travel vertegenwoordiger bij aankomst
 • Alle overnachtingen en maaltijden zoals beschreven in het programma
 • 24 uur/dag telefonische bijstand door de lokale vertegenwoordiger van Live To Travel.
 • Huurwagen Bidvest type 1M Toyota Double Cab 4x4 met onbeperkt aantal kilometers en super cover verzekering, Super Cover Insurance, cross border fees, GPS en tweede bestuurder
 • Live To Travel voordeel: gratis Insight Guide Namibië (296 pagina’s - 250 kleurenfoto’s - 14 kaarten/ plattegronden - 1 reisgids per kamer)


   Exclusief

 • Internationale vluchten
 • Contract kost
 • Brandstof en waarborg huurwagen
 • Optionele excursies
 • Inkomgeld nationale parken
 • Overige maaltijden
 • Dranken
 • Persoonlijke uitgaven
 • Fooien
 • Annulatie – en bijstandsverzekering

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo