Header
Silhouette
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Ballonsafari Masai Mara

Ballonsafari Masai Mara

Een ballonvaart in Masai Mara is zonder twijfel een uitzonderlijke belevenis! Laat u meevoeren boven de diverse natuurlandschappen van het reservaat bestaande uit rivieren, moerassen, bossen en de Afrikaanse savanne. Tijdens de rustige vlucht kan u eveneens verbazingwekkende wilde dieren waarnemen vanuit een uniek vogelperspectief. Leeuwen, luipaarden, olifanten, neushoorns, nijlpaarden, giraffen, zebra’s, antilopen en buffels worden vaak gespot aan boord van deze bijzondere tocht.

Praktisch
Een transfer brengt u ’s ochtends vroeg – iets vóór zonsopgang – naar de vertrekplaats van uw luchtballon. Grote elektrische ventilatoren blazen de ballon koud op; deze werken geruisloos zodat u omgeving op een serene manier kan ervaren. Eenmaal de ballon is opgeblazen, steekt de waakvlam de gasbranders aan, waarna de hitte de ballon de lucht in brengt. Van zodra de ballon klaar is voor vertrek, stappen de passagiers in de mand.

De gemiddelde vliegduur is ongeveer 1 uur, waarbij zo’n 15 tot 25 km wordt overbrugd, afhankelijk van de windcondities. In 95% van de gevallen neemt de wind u mee naar het zuiden, diep het Masai Mara reservaat in, waar de ballon vervolgens zal landen. Na de landing wordt een luxueus ontbijt met schuimwijn geserveerd, gevolgd door een safari op de terugweg naar uw verblijfsplaats.

Inbegrepen in de prijs: Pick-up en drop-off aan uw accommodatie in 4x4 voertuigen. Ballonvaart van +/- 1u. Diensten van ervaren ballonvaarders. Ontbijt met schuimwijn in de bush.

Niet inbegrepen in de prijs: internationale vluchten, optionele activiteiten, overige maaltijden en dranken, persoonlijke uitgaven, fooien, visumkosten, reisverzekering.

 

v.a.
p.p.

€ 435

Meer informatie over bijhorend hoogtepunt

Masai Mara Wildreservaat

Reizen waar je deze excursie kan doen

Out of Africa Vliegsafari
Kenia Klassiek