Header
Silhouette
Kenia
Afrika
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Beach & Bush

Dag 1 - Mombasa - Diani Beach

Jambo! De chauffeur verwelkomt u bij aankomst op de internationale luchthaven van Mombasa en brengt u naar het strandresort (transfer van ongeveer 2 uur). Het begin van een romantische vakantie aan het witte zandstrand van Diani Beach aan de Indische Oceaan.

Dag 2 - Diani Beach

Geniet van het strand en de talrijke resortactiviteiten.

Dag 3 - Diani Beach - Mara North Conservancy

Vandaag start uw Afrikaanse avontuur! Na het ontbijt is het tijd om uit te checken. Een transfer brengt u naar de Ukunda airstrip, gunstig gelegen op slechts 8 km van Diani Beach. U stapt aan boord van een prachtige vlucht (2,5 uur) naar Mara North Conservancy, de noordelijke helft van het Serengeti-Masai Mara ecosysteem. Geland op Mara North airstrip, ontvangt u een heerlijk welkomstdrankje en een warm Afrikaanse verwelkoming. Vervolgens heeft u een transfer naar het Neptune Mara Rianta Luxury Camp (ongeveer 30 minuten). Na het inchecken en de briefing krijgt u lunch en tijd om te genieten van de faciliteiten van het kamp met uitzicht op de Mara rivier. Uw persoonlijke butler is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar om u te helpen met alle vragen en wensen tijdens uw verblijf. Laat in de middag start het avontuur! U gaat op een exclusieve safari in de Mara North Conservancy, waar off-road rijden toegestaan is voor een korte periode wanneer er een interessante wilde dieren in de omgeving zijn. Ideaal om de meest spectaculaire foto’s te maken! Wanneer de zon ondergaat over de Mara vlaktes, rijdt de deskundige gids naar een privé locatie voor een romantische bush sundowner. Een fantastisch intiem moment in de open savanne. In het kamp begeleidt een Maasai u 's avonds naar het restaurant voor een heerlijk diner en terug naar uw luxetent voor uw overnachting.

Dag 4 - Mara North Conservancy

Na een lekker kopje koffie vertrekt u voor een ochtendsafari in de Mara North Conservancy. Onze deskundige gidsen kennen het gebied als geen ander en doen hun uiterste best om het wild voor u op te sporen als de zon opkomt. In de ochtend en in de late namiddag zijn de dieren actiever en heeft u de beste lichtomstandigheden om foto's te maken. In het kamp geniet u van een heerlijk ontbijt voordat u naar de Earth & Rain Spa gaat voor een ontspannende duomassage (30 minuten). Er is geen betere manier om een korte pauze in te lassen dan uzelf te verwennen met een spabehandeling. Nadien is er lunch en heeft u wat vrije tijd. In de late namiddag vertrekt u nog eens op een magische safari in de Mara North Conservancy tot de zon ondergaat. 's Avonds maakt u nog meer herinneringen tijdens een romantisch diner bij kaarslicht op uw terras.

Dag 5 - Mara North Conservancy - Diani Beach

Vandaag vertrekt u in de vroege ochtend nog een keer op safari in het Mara North Conservancy. Onze safari-expert begeleidt u door de prachtige Afrikaanse wildernis tot zonsopgang. In het kamp staat een uitgebreid ontbijt voor u klaar. Afhankelijk van de vliegtijd geniet u van een laatste lunch alvorens uw transfer naar de Mara North airstrip.  Een prachtige vlucht van 2,5 uur brengt u terug naar de Ukunda airstrip. De chauffeur staat klaar om u terug naar het strandresort in Diani Beach te brengen.

Dag 6 - Diani Beach

Geniet van uw strandverblijf in het Neptune Village Beach Resort & Spa.

Dag 7 - Diani Beach

De laatste avond sluit u af met een romantisch diner bij kaarslicht op het strand.

Dag 8 - Diani Beach - Mombasa

Tijd om terug te keren naar huis met een koffer vol onvergetelijke Afrikaanse herinneringen. Een transfer is voorzien om u naar de internationale luchthaven van Mombasa te brengen.

v.a.
p.p.

€ 3.070Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

 • Meet & greet bij aankomst
 • Alle transfers
 • Alle overnachtingen obv all-inclusive (ontbijt, lunch, diner, thee, koffie, fruitsap, frisdrank, selectie wijnen, lokaal bier, cocktails en selectie sterke dranken)
 • Butlerservice in Neptune Mara Rianta Luxury Camp
 • Binnenlandse vlucht Ukunda-Mara North met Air Kenya
 • Activiteiten zoals beschreven in het programma
 • Safari’s in Land Cruisers met Engelstalige gids/chauffeur en gegarandeerde zitplaats aan het venster
 • Entreegeld Nationaal Park


Exclusief

 • Internationale vluchten
 • Alle persoonlijke uitgaven
 • Fooien voor chauffeur, gids, etc.
 • Visumkost
 • Annulatie- en bijstandsverzekering

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo

Onze aanbiedingen