Header
Silhouette
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Elephant Watch Camp

Ligging

In een oase van eindeloze ruwe schoonheid en ongerepte wildernis, aan de zandoever van de Ewaso Nyiro rivier en tussen de acaciabomen in het Samburu Nationaal Reservaat. Het kamp wordt frequent bezocht door de vriendelijke olifanten. Op 25 minuten van de Samburu Oryx airstrip.

Accommodaties

Het kamp biedt u het ultieme eco-comfort en een ongeëvenaarde wildervaring. De zes luchtige en kleurrijke suites in woestijnstijl werden gebouwd met natuurlijke materialen en ingericht met handgemaakt meubilair. Ze beschikken elk over een kingsize bed, kleine boekenkast, eigen badkamer in openlucht en ruim terras met verbluffend uitzicht. Muskietennetten, gekoeld drinkwater en badjassen zijn voorzien in alle suites.

Faciliteiten

Publieke ruimte, bar, restaurant, wasserijservice. Wifi is beschikbaar.

Eten en drinken

De gastronomische, Italiaans-Afrikaanse gerechten worden bereid met lokale producten uit de Mount Kenia-regio en verse kruiden uit de organische tuin. Producten als brood, pasta, roomijs, honing, koekjes en tropische sapjes worden vers bereid in het kamp. De menu’s zijn seizoensgebonden en worden geserveerd met verse vis en vlees. Geniet van een picknick aan de rivier en een lekkere cocktail bij zonsondergang.

Activiteiten

Jeepsafari’s, olifantentrektocht, bezoek aan het Save The Elephants-onderzoekkamp, ontbijt in de natuur, picknick, bezoek aan de Samburu-stam, natuurwandelingen, helikoptervlucht, trektocht op de Ololokwe-berg, kamelentocht, bezoek aan de “zingende bronnen”.

 

Faciliteiten

Bar
Draadloos internet
Restaurant
Wasserijservice

Activiteiten

Helikoptervluchten, Kamelentocht, Natuurwandelingen, Olifantentocht, Safari per voertuig, Wandelen

Onze aanbiedingen