Header
Silhouette
Kenia
Afrika
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Great Kenya Safari

Dag 1 - Nairobi

Bij aankomst op de luchthaven in Nairobi wordt u verwelkomd door een lokale vertegenwoordiger die u naar uw hotel brengt. Afhankelijk van uw aankomstuur heeft u de tijd om de bruisende hoofdstad te bezoeken.

Overnachting tot 31/10/18: Intercontinental Hotel (kamer & ontbijt).

 

Dag 2 - Masai Mara Game Reserve

U rijdt langsheen de slapende vulkaan Mt Longonot en Suswa naar het thuisland van de Masai, een adembenemende rit door de prachtige Great Rift Vallei. Masai Mara is bekend voor zijn enorme concentraties wilde dieren. In de namiddag ontdekt u die unieke wereld.

 

Dag 3 - Masai Mara Game Reserve

U vertrekt op een volledige dag safari in het park waar u de ‘Big Five’ (leeuw, luipaard, buffel, neushoorn en olifant) kan waarnemen. Lunch in de lodge. De Mara rivier is het toneel van de jaarlijkse migratie van wilde dieren op zoek naar water en gras.

Dag 4 - Lake Nakuru Nationaal Park

Vandaag vertrekt u naar het Lake Nakuru Nationaal Park, een paradijs voor de vogelliefhebber. Het park is tevens een beschermd wildreservaat voor bedreigde diersoorten zoals de zwarte en witte neushoorns, maar ook de Rothschild giraf, leeuw en het luipaard zijn talrijk aanwezig. Safari na de lunch in de lodge.

Dag 5 - Amboseli Nationaal Park

De dag start met een ochtendsafari, waarna u naar Nairobi rijdt. Na de lunch in het Carnivore restaurant vertrekt u naar het Amboseli Nationaal Park, bekend om zijn grote olifantenpopulatie. Dit park ligt aan de Tanzaniaanse grens en biedt spectaculaire beelden op Mt. Kilimanjaro.

 

Dag 6 - Tsavo West Nationaal Park

Na het ontbijt maakt u een safari in het park gevolgd door lunch in de lodge. In de namiddag vertrekt u naar Tsavo West met safari onderweg. Dit is het grootste park van Kenia met een grote verscheidenheid wilde dieren in een indrukwekkend landschap ontstaan door vulkanische activiteit. Tijdens de rit ziet u de bijzondere lavastromen van de Shetani grotten.

 

Dag 7 - Tsavo East Nationaal Park

De dag start met een ochtendsafari voor het ontbijt. Nadien gaat de reis verder via de Makitau Gate naar Tsavo East Nationaal Park, gekend voor zijn ‘rode’ olifanten, die met hun slurf het rode stof van de fijne vulkanische grond over zich heen blazen. Lunch in het kamp gevolgd door een safari. 

Dag 8 - Vertrek Mombasa

In de vroege ochtend gaat u op een laatste safari in het park. Na het ontbijt vertrekt u naar Mombasa. U wordt naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht of u opteert om nog enkele dagen uit te rusten aan de prachtige witte stranden van Mombasa.

Vertrek Mombasa

v.a.
p.p.

€ 2.925Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

  • Luchthaventransfers.
  • Alle overnachtingen op basis van vol pension (behalve dag 1).
  • Transport in minibus (7 plaatsen) met schuifdak voor optimale fotocondities.
  • Mineraalwater (2x500 ml per persoon per dag).
  • Alle safari’s en entreegeld voor de nationale parken.
  • Engelstalige gids/chauffeur.
  • Gratis Nederlandstalige Insight Guide Kenia.


Exclusief

  • Vluchten
  • Overige maaltijden, dranken, optionele activiteiten, persoonlijke uitgaven, fooien, visumkosten, reisverzekering 

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo