Header
Silhouette
Kenia
Afrika
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Great Kenya Safari

Dag 1 - Nairobi

Bij aankomst op de luchthaven in Nairobi wordt u verwelkomd door een lokale vertegenwoordiger die u naar uw hotel brengt. Afhankelijk van uw aankomstuur heeft u de tijd om de bruisende hoofdstad te bezoeken.

Overnachting tot 31/10/18: Intercontinental Hotel (kamer & ontbijt).

 

Dag 2 - Nairobi – Masai Mara

U rijdt langsheen de slapende vulkaan Mt Longonot en Suswa naar het thuisland van de Masai. Een adembenemende rit door de prachtige Great Rift vallei. Masai Mara is bekend voor zijn enorme concentraties wilde dieren. In de namiddag ontdekt u de unieke wereld van Masai Mara.

Dag 3 - Masai Mara Wildreservaat

Volledige dag safari in het park waar u de ‘Big Five’ (leeuw, luipaard, buffel, neushoorn en olifant) kan waarnemen. Lunch in de lodge. De Mara rivier is het toneel van de jaarlijkse migratie van wilde dieren op zoek naar water en gras.

Dag 4 - Masai Mara – Lake Nakuru National Park

Vandaag vertrekt u naar het Lake Nakuru Nationaal Park, een paradijs voor de vogelliefhebber. Het park is tevens een beschermd wildreservaat voor bedreigde diersoorten zoals de zwarte en witte neushoorns, maar ook de Rothschild giraf, leeuw en luipaard zijn talrijk aanwezig. Safari na lunch in de lodge.

Dag 5 - Lake Nakuru NP – Amboseli NP

De dag start met een ochtendsafari, nadien rijdt u naar Nairobi. Na de lunch in het Carnivore restaurant vertrekt u naar het Amboseli Nationaal Park, bekend om zijn grote olifantenpopulatie. Dit park ligt aan de Tanzaniaanse grens en biedt spectaculaire beelden op de Mt Kilimanjaro.

Dag 6 - Amboseli NP – Tsavo West NP

Na het ontbijt maakt u een safari in het park gevolgd door lunch in de lodge. In de namiddag vertrekt u naar Tsavo West met safari onderweg. Dit is het grootste park van Kenia met een grote verscheidenheid wilde dieren in een indrukwekkend landschap ontstaan door vulkanische activiteiten. Tijdens de rit ziet u de bijzondere lavastromen van de Shetani grotten.

Dag 7 - Tsavo West NP – Tsavo East NP

De dag start met een ochtendsafari voor het ontbijt. Nadien rijden we via de Makitau Gate naar Tsavo East Nationaal Park, gekend voor zijn ‘rode’ olifanten, die met hun slurf het rode stof over zich heen blazen. Lunch in het kamp gevolgd door een safari in het park.

Dag 8 - Tsavo East NP – Mombasa

In de vroege ochtend doet u een laatste safari in het park. Na het ontbijt vertrekt u naar Mombasa. U wordt naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht of u opteert om nog enkele dagen uit te rusten aan de prachtige witte stranden van Mombasa.

 

Tsavo East NP – Mombasa

v.a.
p.p.

€ 2.605Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

 • Luchthaventransfers
 • Alle overnachting op basis van vol pension, behalve dag 1
 • Transport in minibus (7 plaatsen) met schuifdak voor optimale fotocondities
 • Alle safari’s en entreegeld voor de nationale parken
 • Engelstalige gids/chauffeur


Exclusief

 • Internationale vluchten
 • Overige maaltijden en dranken
 • Alle persoonlijke uitgaven
 • Fooien voor chauffeur, gids, etc
 • Visumkosten
 • Annulatie- en bijstandsverzekering

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo