Header
Silhouette
Madagaskar
Afrika
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


De Oostelijke Route

Dag 1 - Antananarivo

Aankomst in de internationale luchthaven van Ivato. Verwelkoming door onze Live To Travel vertegenwoordiger en transfer naar het centrum van de hoofdstad Antananarivo.

 

Dag 2 - Antananarivo-Andasibe

Na het ontbijt stadsbezoek in Tana. Vervolgens vertrekken we naar Andasibe (180 km), het koninkrijk van de lemuren. Onderweg houden we halt in Marozevo waar we een vlinderkwekerij bezoeken. Naast vlinders zijn hier ook zeldzame kikkers, kameleons en vleermuizen te zien. We lunchen in Moramanga en rijden nadien naar Andasibe.

Dag 3 - Andasibe

Vandaag bezoeken we het Analamazaotra Reservaat met een lokale gids. Hier vinden we de grootste lemuren van het eiland terug, de Indri Indri. Daarnaast zijn er veel zeldzame soorten van vogels, reptielen en planten. In de namiddag bezoeken we het nationale park van Mantadia met zijn ongerepte natuur.

Dag 4 - Andasibe-Akanin’ny Nofy

Vandaag rijden we naar Manambato waar we na de lunch de boot nemen over het kanaal van Pangalanes. We arriveren in het idyllische dorpje Akanin’ny Nofy.

Dag 5 - Akanin’ny Nofy-Tamatave

Vrije voormiddag met mogelijkheid tot bezoek aan het Palmarium Reservaat. Nadien nemen we de boot naar de grootste haven van het eiland: Tamatave. U wordt aan de aanlegsteiger opgewacht door uw chauffeur. Transfer door de stad naar uw hotel.

Dag 6 - Akanin’Ny Nofy-Sainte Marie

Na het ontbijt transfer naar de luchthaven van Tamatave vanwaar we een vlucht nemen naar het paradijselijke eiland Sainte Marie. Op de luchthaven worden we opgewacht door onze chauffeur die ons naar het hotel brengt.

Half pension
Akanin’Ny Nofy-Sainte Marie

Dag 7 tot 9 - Sainte Marie

Geniet van de parelwitte stranden, palmbomen en kristalhelder water van dit tropisch eiland. Uw hotel ligt direct aan het strand. U kan er wandelen, fietsen of een boottocht maken. Tevens is het de ideale plek om walvissen te bezichtigen van midden juni tot september.

Half pension
Sainte Marie

Dag 10 - Sainte Marie- Antananarivo

Na het ontbijt transfer naar de luchthaven voor een vlucht naar Antananarivo. U wordt opgewacht aan de luchthaven door een Live To Travel vertegenwoordiger die u naar het hotel Au Bois Vert (met zwembad) brengt. U krijgt hier een kamer voor daggebruik ter beschikking. Gedurende gans de dag kan u nog gebruik maken van de wagen met chauffeur. ’s Avonds transfer naar de luchthaven voor terugvlucht naar Amsterdam/Brussel.Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

 • Luchthaventransfers
 • Binnenlandse vluchten Tamatave-Sainte en Marie-Antananarivo
 • Accommodatie in tweepersoonskamer
 • Maaltijden zoals vermeld in het programma
 • Transport in privé 4x4 terreinwagen met chauffeur van Tana tot Manambato
 • Entreegeld en gids voor de excursies vermeld in het programma


Exclusief

 • Internationale vluchten
 • Visum
 • Overige maaltijden en dranken
 • Fooien
 • Persoonlijke uitgaven
 • Annulatie- en bijstandsverzekering

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo

Onze aanbiedingen