Header
Silhouette
Madagaskar
Afrika
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


De Zuidelijke Route

Dag 1 - Antananarivo

Aankomst in de internationale luchthaven van Ivato. Verwelkoming door onze Live To Travel vertegenwoordiger en transfer naar het centrum van de hoofdstad Antananarivo.

Dag 2 - Antananarivo - Antsirabe

We vertrekken vandaag in zuidelijke richting naar Antsirabe (180 km), gekend voor zijn thermale baden. Halfweg stoppen we in Ambatolampy voor de lunch en bezoek aan een artisanale aluminiumfabriek. Bij aankomst in Antsirabe doen we een stadsrondrit.

Half pension

170 km

Antananarivo - Antsirabe

Dag 3 - Antsirabe - Ranomafana

In de ochtend bezoeken we enkele werkplaatsen van lokale ambachtslui (hoorns, snoep en juwelen), vervolgens zetten we onze weg verder in zuidelijke richting. Lunchstop in Ambositra en bezoek aan een houtsnijwerkatelier. In de late namiddag komen we aan in het natuurreservaat Ranomafana, een traject van 240 km.

Dag 4 - Ranomafana - Fianarantsoa

Na het ontbijt brengen we een begeleid bezoek aan het Ranomafana Nationaal Park. Het park heeft een oppervlakte van 41000ha en herbergt heel uitzonderlijke vogels, reptielen, vlinders en twee zeldzame lemurensoorten. We lunchen in het park en nadien heeft u de mogelijkheid om te zwemmen in de warmwaterbaden. Na 63 km bereiken we Fianarantsoa in de late middag.

Dag 5 - Fianarantsoa-Ambalavao-Ranohira-Isola

Een rit van 260 km waarbij we stoppen in Ambalavao voor lunch in het restaurant “Bougainvilliers” en nadien bezoek aan een wijnkelder en een artisanale papierfabriek. Via het plateau van Horombe bereiken we Ranohira, een klein dorpje aan de voet van het Isalogebergte.

Dag 6 - Isalo

Na het ontbijt rijden we naar het Isalo Nationaal Park waar we twee gemakkelijke wandelingen doen (de canyons en het natuurlijke zwembad). We sluiten de dag af met een zonsondergang over Isalo.

Dag 7 - Isalo - Ifaty

Onderweg bezoeken we de graftombes in Mahalfy. Lunch in Tuléar, een typisch havenstadje. Nadien rijden we naar Ifaty, een vissersdorpje gelegen aan een idyllische baai.

Dag 8 tot 9 - Ifaty

Dagen ter vrije invulling in Ifaty, waar u heerlijk kan uitrusten aan het zwembad of het strand. Mogelijkheid tot verschillende activiteiten: duiken, kanovaren en bezoek aan het baobabbos van Mangily.  

Dag 10 - Ifaty - Antananarivo

Na het ontbijt transfer naar de luchthaven van Tuléar voor de binnenlandse vlucht naar Antananarivo. Transfer naar het IC Hotel waar u een kamer voor daggebruik en een wagen ter beschikking krijgt tot vertrek. ’s Avonds transfer naar de luchthaven voor terugvlucht naar Amsterdam/Brussel.

v.a.
p.p.

€ 2.300Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

  • Luchthaventransfers ter plaatse  
  • Binnenlandse vlucht Tuléar-Antananarivo (prijs onder voorbehoud van wijziging)  
  • Accommodatie en maaltijden zoals vermeld in het programma 
  • Transport in privé 4x4 terreinwagen met Engelstalige of Franstalige chauffeur van Tana tot Ifaty (indien 5 of 6 personen: transport per minibus) 
  • Entreegeld en lokale gids tijdens bezoek Ranomafana en Isalo Nationaal Park 


Exclusief

  • Internationale vluchten
  • Overige maaltijden, dranken, optionele activiteiten, persoonlijke uitgaven, fooien, visumkosten, reisverzekering 

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo