Header
Silhouette
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Bazaruto Archipel Nationaal Park

Het Bazaruto National Park is het enige zeereservaat van Mozambique en werd aangelegd om de Indische zeekoe (Doejong of Dugong) en schildpadden te beschermen binnen hun natuurlijke habitat. Hier vind je een groot aantal zeedieren, het park geldt daarom ook als een van de beste plaatsen om te duiken.

Het park omvat een grote strook oceaan, met 6 eilanden binnen de grenzen. De bekendste van deze eilanden zijn Bazaruto, Benguerra en Margaruque. Deze eilanden hebben een gevarieerd uiterlijk met prachtige stranden, hoge duinen, bossen en savanne, meren en moerassen. Hier leven verschillende inheemse gastropoden (slakken) en hagedissen. Vogels mogen natuurlijk ook niet ontbreken.

Maar de echte pracht van het Bazaruto National Park bevindt zich onder de zeespiegel. Het heldere water zorgt er voor dat je een prachtige kijk krijgt in deze wondere maritieme wereld. Duiken tussen de walvissen, schildpadden, dolfijnen en zelfs barracudas is voor iedereen een onvergetelijke ervaring. De koraalriffen zijn gevarieerd en behoren tot de minst verstoorde van de Indische Oceaan.

Steden in de buurt

Stad bij dit hoogtepunt

Vilanculos

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo