Header
Silhouette
Namibië
Afrika
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


18-daagse Camping Safari

Dag 1 - Frankfurt - Windhoek

U vertrekt vanuit Frankfurt met een nachtvlucht van Air Namibia naar Windhoek, hoofdstad van Namibië.

Dag 2 - Windhoek

Bij aankomst in de luchthaven van Windhoek wordt u opgewacht door een lokale vertegenwoordiger die u per minibus naar het 4x4 verhuurkantoor brengt. Hier ontvangt u uw volledig uitgeruste 4x4: Double Cab Toyota of Nissan met daktent. Volledige briefing over de wagen. De rest van de dag kan u gewoon worden aan de wagen en Windhoek ontdekken.

Dag 3 - Windhoek - Waterberg NP

Na het ontbijt rijdt u noordwaarts naar Waterberg N.P.. Je kan onderweg de lokale ambachtenmarkt van Okahandja bezoeken. In het Waterberg plateau leven unieke diersoorten zoals de sabelantilope, witte en zwarte neushoorn, rode hartbeest, etc.

Inkomgeld Waterberg (per dag): volwassenen 80N$, auto 10N$, kinderen tot 16 jaar gratis

Dag 4 - Waterberg - Etosha National Park

Eerste stop vandaag is Otjiwarongo waar je een crocodile ranch en het Cheetah Conservancy center kan bezoeken. Via Outjo reist u naar Etosha N.P., één van de grootste wildparken van zuidelijk Afrika.

Dag 5 - Etosha Nationaal Park

Een ganse dag om op safari te gaan door dit immense park.

Dag 6 tot 7 - Etosha NP – Kunene Rivier

Het noorden en meer bepaald Owambo land is het dichtstbevolkte gedeelte van Namibië. Vandaag rijden we door deze regio op weg naar de Kunene rivier in Kaokoland. U heeft twee dagen om deze prachtige regio te ontdekken.

Dag 8 tot 9 - Epupa Falls

Vandaag reizen we door het gebied van de Himba. Ons eindpunt zijn de Epupa Falls waar we de volgende twee dagen zullen spenderen. Dit is een zeer geïsoleerde en prachtige regio.

Dag 10 - Epupa Falls - Opuwo

Vandaag rijdt u door het gebied van de Ovahimbas. Een van de laatste stammen in Afrika die vasthouden aan hun traditionele levensstijl. Langs de baan zal u veel Himbas zien. Vanuit de lodge vertrekken er excursies naar lokale Himba dorpen.

Dag 11 - Opuwo - Palmwag

Via Sesfontein komen we aan in Palmwag. Een kleine oase in een dor landschap. We komen ook in het gebied van de zeldzame woestijnolifanten. Met wat geluk zie je er één langs de baan.

Dag 12 - Palmwag - Twijfelfontein

Vandaag zetten we koers richting Twijfelfontein waar je oa de 4000 jaar oude rotstekeningen van de San bosjesmannen en prachtige rotsformaties kan bezoeken. In de buurt moet je zeker ook even stoppen in het versteende woud van Khorixas: 280 miljoen jaar oude fosielbomen die op zandige rotsen staan.

Dag 13 tot 14 - Twijfelfontein - Swakopmund

Na een tocht door de woestijn arriveert u in Swakopmund, een sfeervol stadje waar u zich in Duitsland waant. Het werd gesticht toen Namibië nog een Duitse kolonie was en men vindt die invloed vooral terug in de architectuur. Hier verblijven we twee nachten op hotel.

Dag 15 tot 16 - Swakopmund - Solitaire

Vandaag reist u door de immense open vlakte van het zuiden van Namibië richting Namib woestijn. Een van de hoogtepunten van een bezoek aan Namibië is het aanschouwen van de zonsopgang bij het zoutmeer aan de voet van de enorme duinen. Sossusvlei is de plaats in het Namib Naukluft Park waar men de grootste roodkleurige duinen ziet. U heeft twee dagen om deze fascinerende regio te ontdekken.

Dag 17 - Solitaire - Windhoek

Vandaag keren we terug naar Windhoek. U heeft voldoende tijd om naar de luchthaven van Windhoek te rijden en daar uw huurauto af te leveren. Uw vlucht naar Frankfurt vertrekt ’s avonds.

Dag 18 - Aankomst Frankfurt

Aankomst in Frankfurt

Aankomst Frankfurt


Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

 • Vluchten Air Namibia in economy (klasse E) Frankfurt-Windhoek-Frankfurt
 • Luchthaventaksen (€ 355)
 • Ontvangst en assistentie door een Live To Travel vertegenwoordiger bij aankomst
 • Alle overnachtingen en maaltijden zoals beschreven in het programma
 • Huurwagen Toyota Double Cab 4x4 met daktent en complete kampeeruitrusting. onbeperkt aantal kilometers en Super Cover Insurance
 • 24 uur/dag telefonische bijstand door de lokale vertegenwoordiger van Live To Travel
 • Live To Travel voordeel: gratis Insight Guide Namibië (296 pagina’s - 250 kleurenfoto’s - 14 kaarten/ plattegronden - 1 reisgids per kamer)


Exclusief

 • Transport van en naar Frankfurt
 • Contract kost
 • Brandstof en waarborg voor de huurwagen
 • Optionele excursies
 • Inkomgelden Nationale Parken
 • Overige maaltijden
 • Dranken
 • Persoonlijke uitgaven
 • Fooien
 • Annulatie- en bijstandsverzekering

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo