Header
Silhouette
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Aabadi Mountain Camp

Dit kamp biedt een ontspanenn en vriendelijke omgeving om te genieten van de Afrikaanse natuur, met de frisse bries van de Atlantische Oceaan.

Ligging

Het kamp is vakkundig geïntegreerd in de omgevende Aabadibergen om een natuurlijke omgeving te creëeren waar gasten van traditionele gerechten kunnen genieten of een drankje aan de bar.

Accommodaties

Aabadi Mountain Camp is een intiem kamp met 10 tenten, waarvan 2 godstenten en éénluxetent voor koppels op huwelijksreis of mensen die een uniekere ervaring willen. 

Faciliteiten

Toilet, wastafel en douche zijn buiten in de openlucht, maar wel afgeschermd dus u hebt nog altijd genoeg privacy. Elketent heeft een comfortabele veranda, ideaal om naar de sterren te staren of een boek te lezen.

Eten en drinken

Het restaurant voorzien ontbijt, lunch, diner drankjes en snacks. Ontbijt bestat uit een buffet van ontbijtgranen, vers fruit, koude en warme dranken en traditioneel Engels ontbijt. Lunch is licht, met lekkere salades, snacks en vlees geserveerd in een relaxte omgeving. Gasten kunnen ook lunch meekrijgen op wandeltocht of safari. Het avondmenu is een mix van Afrikaanse gerechten en internationale keukens. 

Activiteiten

Safari, excursies en wandelen

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo