Header
Silhouette
Namibië
Afrika
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Best of Namibia - Noord Lodges

Dag 1 - Zuid-Afrika - Cederberg Regio

Nadat we Kaapstad hebben verlaten, stoppen we eerst bij Table View om foto's te nemen van de Tafelberg vanuit Table Bay. Vervolgens vertrekken we noordwaarts naar de Cederberg regio. Bij aankomst in het kamp, genieten we van een wijndegustatie met verschillende wijnen uit de regio. 's Avonds worden we verwend met een traditioneel Zuid-Afrikaanse maaltijd gevolgd door een volledige briefing over het verdere verloop van de reis.

Dag 2 - Namaqualand – Gariep (Orange) Rivier

Vroeg vertrek naar de afgelegen stad Springbok, bekend om zijn diamanten, koper en lentebloemen. Vervolgens reizen we verder naar de lodge dat vlakbij de Namibische grens ligt. De mooie chalets kijken uit op de rivier die de natuurlijke grens vormt tussen Zuid-Afrika en Namibië.

Felix Unite Cabanas of gelijkwaardig
Ontbijt, lunch en diner

500 km

Namaqualand – Gariep (Orange) Rivier

Dag 3 - Gariep (Orange) Rivier – Fish River Canyon

Vanochtend krijgt u de kans om de mooie riviervallei per kano ter verkennen of om in het kamp nog even te ontspannen. Na de lunch steken we de grens over naar Namibië en reizen we verder naar Fish River Canyon. Na een pittoreske wandeling langs de rand van de canyon, genieten we van ons avondeten terwijl we naar de zonsondergang kijken. Optionele activiteit: halve dag kanotocht.

Dag 4 - Fish River Canyon, Kokerboomwoud en Speeltuin van de reuzen

We staan vanmorgen vroeg op, pakken ons kamp in en gaan op weg naar de rand van de Fish River Canyon.  We komen op tijd aan om de ochtend zonnestralen te vangen die door de canyon filteren.  Na een zachte wandeling langs de rand van de canyon draaien we naar het westen en gaan we naar Keetmanshoop. Onze middag zullen we door het Kokerboomwoud en de Speeltuin van de reuzen doorbrengen, genoemd naar de manier waarop de massieve dolerietblokken op elkaar zijn geplaatst, waardoor er rotsformaties en een reeks doolhoven zijn ontstaan. 

Dag 5 - Namib – Naukluft Nationaal Park

Lange rit vandaag naar het Namib-Naukluft Nationaal Park. Vanavond genieten we van een mooie sterrenhemel en de weidse stilte van de Namibische woestijn, die slechts af en toe wordt onderbroken door het gehuil van een jakhals of de blaffende gekko.

Dag 6 - Sossusvlei – Namib-Naukluft Nationaal Park

Deze ochtend staan we vroeg op en maken een trektocht naar Dune 45 om de zonsopgang te bewonderen. Vervolgens hebben we een 4x4 transfer naar Sossusvlei en Deadvlei. Onze laatste stop vandaag is een bezoek aan Sesriem Canyon, waar we het bewijs van een nattere periode in de geschiedenis van dit droge land ontdekken.

Dag 7 tot 8 - Swakopmund

Na een begeleide wandeling in de woestijn en korte fotostop bij de Steenbokskeerkring reizen we naar de Atlantische kust van Namibië en Swakopmund, de hoofdstad van avontuur. Onderweg stoppen we even in Walvisbaai, waar vaak flamingo’s worden gespot. In Swakopmund kan u kiezen uit een waaier aan optionele activiteiten en heeft u tijd om deze prachtige kuststad te verkennen. 's Avonds eten we met de hele groep in één van de plaatselijke restaurants. Optionele activiteiten: quadtocht (2u.), sandboarden, skydiven, uiteten in Swakopmund, enz.

Stay@Swakop of gelijkwaardig
Ontbijt

380 km

Swakopmund

Dag 9 - Spitzkoppe

We verlaten de kust en rijden door dorre landschappen naar Spitzkoppe Mountain. In de namiddag neemt de gids ons mee op een begeleide wandeling langs deze unieke rotsformaties. De avonturiers onder ons kunnen zich aan het beklimmen van de berg wagen om er te genieten van de spectaculaire uitzichten. 

 

Ontbijt, lunch en diner

320 km

Spitzkoppe

Dag 10 - Himba gemeenschap

Brandberg wordt beschouwd als het hoogste gebergte van Namibië. In deze omgeving zijn er meer dan 45 000 rotsschilderingen aanwezig, waaronder de beroemde White Lady. Deze namiddag maken we een wandeling van 1 uur die eindigt met een bezoek aan de rotsschildering. Naar verluidt werd de White Lady zo'n 2000 jaar geleden geschilderd. (Houd er rekening mee dat we langs ruw gebied wandelen langs de kloof van de Tsisabrivier).

 

Ontbijt, lunch en diner

340 km

Himba gemeenschap

Dag 11 tot 12 - Etosha Nationaal Park

Etosha biedt u één van de meest unieke safari ervaringen in Afrika. Sommige dieren steken misschien wel net voor uw truck de weg over. We zullen verschillende safari's maken. De avond brengen we door aan één van de talrijke drinkplaatsen, waar u uitstekende foto’s kunt maken van de wilde dieren.

Namutoni Camp of gelijkwaardig
Ontbijt, lunch en diner

170 km

Etosha Nationaal Park

Dag 13 - Windhoek

Vandaag is het een lange rit naar Windhoek, de hoofdstad van Namibië. Bij aankomst neemt de gids ons mee voor een ritje door de stad in de truck. De rondreis eindigt bij aankomst in Windhoek. ’s Avonds is er een vrijblijvend etentje in Joe’s Beer House, een leuke plek om de reis te beëindigen.

Ontbijt & Lunch

445 km

Windhoek


Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

 • Overnachting in grote canvastent of lodge
 • Maaltijden zoals beschreven in het programma
 • Transport in avontuurlijke truck
 • Diensten van 2 gediplomeerde gidsen
 • Inkom van de nationale parken


Exclusief

 • Internationale vluchten
 • Luchthaventransfers
 • Pre- en/of postnachten
 • Overige maaltijden en dranken
 • Optionele activiteiten
 • Fooien
 • Persoonlijke uitgaven
 • Annulatie- en bijstandsverzekering

 

Activiteitenpakket: 

 • Wijndegustatie & traditioneel diner
 • Begeleide woestijnwandeling
 • Bezoek Himba gemeenschap

 

Duitssprekende gids (2018): 06/09, 23/09, 11/10, 28/10, 15/11, 02/12 en 20/12. 

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo