Header
Silhouette
Namibië
Afrika
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Best of Namibia - Zuid Lodges

Dag 1 - Etosha Nationaal Park

Ontmoeting met de gids en groep om 06u30 in Heja Game Lodge in Windhoek. Aanvang van de rondreis om 07u00. Na een korte wandeling door de stad vertrekken we naar Etosha Nationaal Park. Op weg naar het kamp ervaren we een eerste safari.

Dag 2 - Etosha Nationaal Park

De volgende dag brengt u door op zoek naar het talrijke wildleven dat in het park leeft. Vanuit de truck heeft u een fantastisch zicht op de dieren.

Dag 3 - Kamanjab

We staan vroeg op om voor de laatste keer op jeepsafari te gaan in Etosha . Ontspan en geniet van de prachtige bergen en droge rivierbedden terwijl we naar de uitgang van het park rijden.

Dag 4 - Brandberg White Lady

Brandberg wordt beschouwd als het hoogste gebergte van Namibië. In deze omgeving zijn er meer dan 45 000 rotsschilderingen aanwezig, waaronder de beroemde White Lady. Deze namiddag maken we een wandeling van 1 uur die eindigt met een bezoek aan de rotsschildering. Naar verluidt werd de White Lady zo'n 2000 jaar geleden geschilderd. (Houd er rekening mee dat we langs ruw gebied wandelen langs de kloof van de Tsisabrivier).

 

Ontbijt, lunch en diner
Brandberg White Lady

Dag 5 tot 6 - Swakopmund

De rotsformaties van Spitzkoppe torenen zo’n 700 meter uit boven de woestijnvlakte. De aanwezigheid van de rotskunst bewijst hoe belangrijk de natuurfenomenen waren voor de oude Sanbevolking. Een lokale gids zal ons rondleiden door het doolhof van rotsen. Vervolgens rijden we naar de badstad Swakopmund. De stad is gekend omwille van zijn avontuurlijke activiteiten, coffeeshops en de sterke invloed van de Duitsers. Bij aankomst in Swakopmund heeft u de mogelijkheid om een aantal van de vele activiteiten te boeken. We eindigen de dag met een diner in een lokaal restaurant.

De volgende dag bent u vrij om op avontuur te gaan in Swakopmund of om op verkenning te gaan in de stad en te genieten van een heerlijk pasteitje of koffie. De bruisende stad biedt veel mogelijkheden en verveelt nooit. De kleine stad is de perfect startplaats voor een rondreis naar de noordelijke uithoeken van Namibië.
Optioneel: Dolfijncruise, skydiven, sandboarden, quadtocht, enz.

Haus Garnison of gelijkwaardig
Ontbijt, lunch en diner
Swakopmund

Dag 7 tot 8 - Swakopmund- Namib Naukluft

De eerste stop vandaag is Walvisbaai. In de namiddag maakt u, vergezeld van een lokale gids, kennis met de woestijnomgeving van Namib Naukluft. De volgende ochtend banen we ons een weg naar de toegangspoort tot Sossusvlei. We beklimmen Dune 45 en bezoeken Deadvlei en Sesriem Canyon.

Dag 8 - Sesriem en Sossusvlei

Bij het eerste ochtendgloren gaan we op weg naar Sesriem, de poort naar de zandduinen van de Sossusvlei. We arriveren vroeg in het park en maken eerst een stop bij Dune 45. Na de beklimming van de duin, rijden we met een 4x4 dieper het park in naar de wonderlijke Sossusvlei. We bezoeken de prachtige vlaktes van de Sossusvlei en Deadvlei te voet. De laatste stop voor vandaag is Sesriem Canyon, een overblijfsel van eerdere nattere periodes in de omgeving.

 

Dag 9 - Kokerboomwoud

Na een ontspannende ochtend rijden we oostwaarts richting Keetmanshoop. Vandaag brengen we vooral door in de truck op weg naar onze volgende bestemmming.

 

 

Ontbijt, lunch en diner
Kokerboomwoud

Dag 10 - Giants Playground & Fish River Canyon

We rijden via Quiver Tree Forest, Giants Playground en de Ais-Ais Hot Springs naar Fish River Canyon. ‘s Namiddags wandelen we langs de rand van de kloof tot zonsondergang.   

Ontbijt, lunch en diner
Giants Playground & Fish River Canyon

Dag 11 - Oranjerivier

Bij het aanbreken van de dag vertrekken we naar de Oranjerivier en onze laatste bestemming in Namibië. Deze namiddag heeft u de kans om deel te nemen aan een kanotocht op de rivier. We sluiten onze tijd in Namibië af aan de oevers van de Oranjerivier.

 

Dag 12 - Oranjerivier - Cederberg

Deze ochtend steken we de grens over naar Zuid-Afrika. Op weg naar Cederberg passeren we het woestijnlandschap van Namaqualand. Als u reist in de lente (tussen de maanden juli en september) heeft u het geluk om de beroemde wilde bloemen van deze regio te zien. Desondanks verandert de eigenaardige woestijn tijdens elk seizoen in een uniek landschap. ’s Avonds smult u van een traditioneel diner terwijl u uw spannende avonturen van de afgelopen dagen deelt met de andere groepsleden.

 

Dag 13 - Kaapstad

De Cederberg regio staat bekend om zijn ‘fynbos’ en spectaculair uitzichten op het ruige gebergte. Op weg naar Kaapstad laat de Tafelberg zich al van ver zien. We maken een korte stop om foto’s te nemen. De rondreis eindigt bij aankomst in Kaapstad.

 

 Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

 • Overnachtingen (zoals beschreven of gelijkwaardig) in accommodatie
 • maaltijden zoals beschreven
 • transport in avontuurlijke truck
 • alle parkgelden volgens programma
 • diensten van professionele crew
 • Activiteiten: wandeling Windhoek, safari’s Etosha (in truck), wandeltocht Brandberg en Spitzkoppe, woestijnexcursie met lokale gids, stop in Walvisbaai, bezoek Sossusvlei, Deadvlei, Sesriem Canyon, Quiver Tree Forest, Giants Playground, Ais-Ais Hot Springs en Fish River Canyon 


Exclusief

 • Internationale vluchten
 • Luchthaventransfers (zie prijstabel)
 • Pre- en/of postnachten (zie prijstabel)
 • Overige maaltijden en dranken
 • Optionele activiteiten
 • Fooien
 • Visumkosten
 • Persoonlijke uitgaven
 • Annulatie- en bijstandsverzekering

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo