Header
Silhouette
Namibië
Afrika
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


De Grote Rondreis Luxe

Dag 1 - Windhoek - Erindi Private Game Reserve

Aankomst in de internationale luchthaven van Windhoek waar u wordt verwelkomd door een Live To Travel vertegenwoordiger. Hij zal je assisteren bij het afhalen van de huurwagen. Vertrek via Windhoek richting noordwaarts. Onderweg kan je de lokale ambachtenmarkt van Okahandja bezoeken. Vervolgens rijdt u door naar Erindi, een 70 000 hectare groot privaat wildreservaat. Optioneel: namiddagsafari in open jeep.

Dag 2 - Erindi - Waterberg Plateau Park

Ochtendsafari in het park, nadien ontbijt en vertrek naar de Waterberg regio. In het Waterberg Plateau leven unieke diersoorten zoals de sabelantilope, witte en zwarte neushoorn en de rode hartbeest.

Dag 3 - Waterberg - Tsumeb

U reist verder naar Tsumeb, een mooi stadje met een rijke mijngeschiedenis. U bent nu aan de noordoostelijke kant van Etosha Nationaal Park. Excursies in de omgeving: mijntours en het Oshikoto meer.

Dag 4 tot 5 - Tsumeb - Etosha Nationaal Park

Etosha is met een oppervlakte van 22.270 km² één van de grootste parken van Zuidelijk Afrika. U heeft twee dagen om het noordelijk deel van het park te verkennen. Safari met eigen wagen of begeleid in open jeeps van de lodge. 

Dag 6 - Etosha Nationaal Park - Ruacana

Het noorden en meer bepaald Owambo land is het dichtstbevolkte gedeelte van Namibië. Vandaag rijden we door deze regio op weg naar de Kunene rivier in Kaokoland. In de loop van de middag arriveert u in de lodge waar u nog optioneel een rivier- of quadtocht kan maken. 

Dag 7 tot 8 - Ruacana - Epupa

Kaukoland is het meest onherbergzame maar tegelijkerijd het meest fotogenieke gedeelte van Namibië. Een van de hoogtepunten zijn de Epupa watervallen langs de Kunene rivier. U heeft twee dagen om deze wondermooie regio te ontdekken. 

Dag 9 - Epupa - Opuwo

Vandaag rijdt u door het gebied van de Ovahimbas. Een van de laatste stammen in Afrika die vasthouden aan hun traditionele levensstijl. Langs de baan zal u veel Himbas zien. Vanuit de lodge vertrekken er excursies naar lokale Himba dorpen. 

Dag 10 - Opuwo - Palmwag

Via Sesfontein komen we aan in Palmwag. Een kleine oase in een dor landschap. We komen ook in het gebied van de zeldzame woestijnolifanten. Met wat geluk zie je er één langs de baan. 

Dag 11 - Palmwag - Twijfelfontein

Vandaag zetten we koers richting Twijfelfontein waar je oa de 4000 jaar oude rotstekeningen van de San bosjesmannen en prachtige rotsformaties kan bezoeken. In de buurt moet je zeker ook even stoppen in het versteende woud van Xhorixas: 280 miljoen jaar oude fosielbomen die op zandige rotsen staan. 

Dag 12 tot 13 - Twyfelfontein - Swakopmund

Na een tocht door de woestijn arriveert u in Swakopmund, een sfeervol stadje waar u zich in Duitsland waant. Het werd gesticht toen Namibië nog een Duitse kolonie was en men vindt die invloed vooral terug in de architectuur. Swakopmund is de ideale uitvalsbasis voor enkele interessante excursies. Breng zeker een bezoek aan Walvisbaai van waaruit bootexcursies vertrekken om dolfijnen en zeehonden te bekijken. Voor vele mensen een hoogtepunt op hun Namibië reis. 

Dag 14 tot 15 - Swakopmund - Solitaire

Vandaag reist u door de immense open vlakte van het zuiden van Namibië richting Namib woestijn. Een van de hoogtepunten van een bezoek aan Namibië is het aanschouwen van de zonsopgang bij het zoutmeer aan de voet van de enorme duinen. Sossusvlei is de plaats in het Namib Naukluft Park waar men de grootste roodkleurige duinen ziet. 

Dag 16 - Sossusvlei - Aus

U rijdt verder in zuidelijke richting en komt in de namiddag aan in Aus, een klein stadje vlakbij het Sperrgebiet, een verboden diamantenmijnbouwgebied. Dit gebied is ook gekend voor zijn wilde paarden. 

Dag 17 - Aus - Fish River Canyon

Fish River Canyon, de tweede grootste canyon ter wereld (na de Grand Canyon in Amerika), is één van de grote natuurwonderen van Afrika. U kan naar verschillende uitkijkpunten rijden vanwaar u een fantastisch uitzicht over de rotsen en de rivier heeft. 

Dag 18 - Fish River Canyon - Kalahari

Vandaag reist u naar een totaal verschillend maar zeker even spectaculair landschap. Het wordt voornamelijk gedomineerd door rode duinen en zeldzame vegetatie. Hier vindt men ook de Kalahari leeuw, één van de sterkste leeuwen op het Afrikaanse continent. 

Dag 19 - Kalahari - Windhoek

Terugrit naar Windhoek. U heeft voldoende tijd om naar de luchthaven van Windhoek te rijden en daar uw huurauto af te leveren. Uw vlucht naar Frankfurt vertrekt 's avonds.

v.a.
p.p.

€ 3.855Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

 • Ontvangst en assistentie door een Live To Travel vertegenwoordiger bij aankomst
 • Alle overnachtingen en maaltijden zoals beschreven in het programma
 • Huurwagen Bidvest type K4 Renault Duster 4x4 of gelijkwaardig met onbeperkt aantal kilometers, Super Cover Insurance, GPS en tweede bestuurder
 • 24 uur/dag telefonische bijstand door de lokale vertegenwoordiger van Live To Travel
 • Live To Travel voordeel: gratis Insight Guide Namibië (296 pagina’s - 250 kleurenfoto’s- 14 kaarten/ plattegronden - 1 reisgids per kamer)

   


Exclusief

 • Internationale vluchten
 • Contract kost
 • Brandstof en waarborg voor de huurwagen
 • Optionele excursies
 • Inkomgeld voor de Nationale Parken
 • Optionele maaltijden
 • Dranken
 • Persoonlijke uitgaven
 • Fooien
 • Annulatie- en bijstandsverzekering

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo