Header
Silhouette
Namibië
Afrika
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


De Grote Trans-Afrikaanse Lodge Safari (2020)

Dag 1 - Windhoek (Namibië)

Na aankomst op de luchthaven van Windhoek wordt u naar de lodge gebracht. De rest van de dag kan u vrij invullen. Om 18u ontmoet u de gids en de rest van de reisgroep.

Dag 2 tot 3 - Sossusvlei (Namibië)

De reis gaat in zuidelijke richting naar Namib Naukluft National Park, de oudste woestijn ter wereld. De volgende ochtend beginnen we in de vroege uurtjes aan een wandeling naar Sossusvlei en Dodenvlei, waar we de hoogste zandduinen (+300m) opwandelen. Met een beetje geluk staat er zelfs water in de vlei. Ook stoppen we aan Sesriem Canyon, die miljoenen jaren geleden door de Tsauchab Rivier uitgehouwen werd.

Dag 4 tot 5 - Namib Naukluft National Park - Swakopmund (Namibië)

We rijden doorheen Namib Naukluft National Park en kunnen zijn unieke dieren nog een laatste maal bewonderen voor we richting Swakopmund rijden. Onderweg stoppen we in het kleine dorp Walvisbaai, waar we unieke vogelsoorten zoals flamingo's kunnen spotten aan de lagoon. In de late namiddag komen we aan in het kuststadje Swakopmund. Dit stadje werd opgericht door de Duitsers en straalt nog steeds deze sfeer uit. De volgende dag kan u deelnemen aan optionele activiteiten zoals kajakken, boottocht, quadbiken, sand boarden of een bezoek aan de stad.

Dag 6 - Swakopmund – Etosha National Park (Namibië)

We laten de koele Atlantische kustlijn achter ons en zetten onze weg verder richting Etosha Nationaal Park, het hoogtepunt van Noord-Namibië. De eerste nacht spenderen we in onze lodge nabij het park. In de namiddag relaxen we aan het zwembad of maken we een wandeling door de wildernis en de tuinen.

Toshari Lodge of gelijkwaardig
Ontbijt, lunch en diner

465 km

Swakopmund – Etosha National Park (Namibië)

Dag 7 tot 8 - Etosha Nationaal Park (Namibië)

Na het ontbijt verkennen we het Etosha Nationaal Park tijdens safari’s. We kunnen leeuwen, luipaarden, olifanten, neushoorns, cheeta’s, giraffen, zebra’s en antilopen spotten. Wie wil kan ’s avonds nog wat nagenieten aan de verlichte waterplassen om nachtdieren te kunnen zien.

 

 

Namutoni Camp of gelijkwaardig
Ontbijt, lunch en diner

310 km

Etosha Nationaal Park (Namibië)

Dag 9 - Etosha – Okavango Rivier (Namibië)

We verlaten Etosha en rijden tot diep in het land van de Bosjesmannen. We maken een wandeling in de buurt van het dorp en kijken hoe de Bosjesmannen zich voorbereiden om te gaan jagen. Na de lunch zetten we onze reis verder naar onze lodge op de oevers van de Okavango Rivier. We komen aan in de late namiddag om te relaxen bij het zwembad.

Ontbijt, lunch en diner

450 km

Etosha – Okavango Rivier (Namibië)

Dag 10 - Caprivi regio (Namibië)

We verlaten Etosha en rijden tot diep in het land van de Bosjesmannen. We maken een wandeling in de buurt van het dorp en kijken hoe de Bosjesmannen zich voorbereiden om te gaan jagen. Na de lunch zetten we onze reis verder naar onze lodge op de oevers van de Okavango Rivier. We komen aan in de late namiddag om te relaxen bij het zwembad.

Dag 11 - Mahangu Nationaal Park (Namibië)

Na het ontbijt rijden we naar Mahangu dat net naast de Okavango rivier ligt. We gaan op een ochtendsafari in het Greater Bwabwata Nationaal Park. Hier kunnen we olifanten, koedoes en buffels spotten. De namiddag mag u zelf invullen.

 

Dag 12 - Maun (Botswana)

We verlaten Caprivi en rijden zuidwaarts naar Maun, de poort naar de Okavango Delta en het Moremi Wildreservaat. De namiddag mag u zelf invullen. U kan een boek lezen aan de rand van het zwembad of deelnemen aan een optionele excursie zoals een panoramische vlucht over de Okavango Delta.

Dag 13 - Maun - Greater Khwai (Botswana)

Na het ontbijt worden we opgepikt door onze lokale gidsen, die ons naar het Mokorostation brengen voor een kanotocht in uitgeholde boomstammen. We varen door de dichtbegroeide vegetatie van de Okavango Delta om er een variëteit aan vogels en wildleven te ontdekken. Hierna rijden we verder naar Greater  Moremi, waar we genieten van een avondmaal en een nachtelijke safari. Dit laatste is een uitstekende manier om nachtdieren te spotten.

Bedouin Bush Camp of gelijkwaardig
Ontbijt, lunch en diner

100 km

Maun - Greater Khwai (Botswana)

Dag 14 - Greater Moremi (Botswana)

Vandaag verkennen we het park tijdens ochtend- en namiddagsafari’s in open 4x4-voertuigen. Het park staat gekend om de grote populaties wild die er te vinden zijn. Naargelang het seizoen spotten we andere soorten wild.

Bedouin Bush Camp of gelijkwaardig
Ontbijt, lunch en diner

150 km

Greater Moremi (Botswana)

Dag 15 - Greater Moremi - Nata (Botswana)

We laten de bush achter ons en reizen verder oostwaarts naar de Makgadikgadi Pannen. De droge zoutpannen vormden vroeger een meer dat door een grote rivier gevoed werd. Later in de namiddag bezoeken we het Nata Bird Sanctuary en kunnen we genieten van het prachtige uitzicht over het Sowa Pan.

Nata Lodge of gelijkwaardig
Ontbijt, lunch en diner

420 km

Greater Moremi - Nata (Botswana)

Dag 16 tot 17 - Nata - Chobe Nationaal Park (Botswana)

's Ochtends rijden we in noordelijke richting naar Kasane, de poort naar Chobe National Park. Dit park is vooral bekend omwille van zijn enorme olifantenpopulatie. In de namiddag heeft u opnieuw vrije tijd om te ontspannen aan het zwembad of heeft u keuze aan een waaier van optionele activiteiten. De volgende ochtend beginnen we de dag met een safari om het wild van Chobe National Park van naderbij te bekijken. In de namiddag maken we een cruise op de Chobe Rivier, een ideale manier om dorstige dieren aan de oevers te bekijken.

Op dag 16 is er ook een lunch.

Chobe Safari Lodge of gelijkwaardig
Ontbijt en Diner

320 km

Nata - Chobe Nationaal Park (Botswana)

Dag 18 tot 19 - Chobe - Hwange National Park (Zimbabwe)

Vandaag steken we de grens naar Zimbabwe over en gaat onze reis verder naar Hwange Nationaal Park, waar we de volgende twee nachten verblijven. Men vindt er een grote concentratie aan olifanten, buffels, zebra's en giraffen. De tweede dag gaan we een hele dag op safari op zoek naar deze dieren.

Sable Sands of gelijkwaardig
Ontbijt, lunch en diner

265 km

Chobe - Hwange National Park (Zimbabwe)

Dag 20 tot 21 - Victoria Watervallen (Zimbabwe)

Verder in noordelijke richting komen we aan bij de Victoria Watervallen, één van de zeven wereldwonderen. De gids neemt ons mee op wandeling. In de namiddag stappen we aan boord van een ontspannende cruise op de Zambezi rivier tot zonsondergang. De rest van de dag mag u vrij invullen. Optionele activiteiten: bezoek aan het stadscentrum of de watervallen, bungeejumpen, kanovaren, wildwaterraften op de Zambezi, ...

De volgende dag eindigt onze rondreis na het ontbijt. Transfer naar de luchthaven van Victoria Falls.Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

 • Luchthaventransfers op dag van aankomst en vertrek
 • Alle overnachtingen, maaltijden en activiteiten volgens programma
 • Transport in volledig uitgeruste 4x4 safarivoertuig
 • Inkomgelden voor de nationale parken
 • Lokale, ervaren gidsen
 • Engelssprekende gids, behalve op geselecteerde vertrekdata


Exclusief

 • Internationale vluchten
 • Lokale betaling (brandstof etc).
 • Pre- en postovernachtingen
 • Maaltijden en dranken die niet in het programma vermeld worden
 • Optionele activiteiten
 • Fooien en persoonlijke uitgaven
 • Visa kosten

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo