Header
Silhouette
Namibië
Afrika
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


De Grote Trans-Afrikaanse Lodge Safari

Dag 1 - Windhoek (Namibië)

Na aankomst op de luchthaven van Windhoek wordt u naar de lodge gebracht. De rest van de dag kan u vrij invullen. Om 18u ontmoet u de gids en de rest van de reisgroep.

Dag 2 tot 3 - Sossusvlei (Namibië)

De reis gaat in zuidelijke richting naar Namib Naukluft National Park, de oudste woestijn ter wereld. De volgende ochtend beginnen we in de vroege uurtjes aan een wandeling naar Sossusvlei en Dodenvlei, waar we de hoogste zandduinen (+300m) opwandelen. Met een beetje geluk staat er zelfs water in de vlei. Ook stoppen we aan Sesriem Canyon, die miljoenen jaren geleden door de Tsauchab Rivier uitgehouwen werd.

Dag 4 - Namib Naukluft National Park - Swakopmund (Namibië)

We rijden doorheen Namib Naukluft National Park en kunnen zijn unieke dieren nog een laatste maal bewonderen voor we richting Swakopmund rijden. Onderweg stoppen we in het kleine dorp Walvisbaai, waar we unieke vogelsoorten zoals flamingo's kunnen spotten aan de lagoon. In de late namiddag komen we aan in het kuststadje Swakopmund. Dit stadje werd opgericht door de Duitsers en straalt nog steeds deze sfeer uit.

Dag 5 - Waterberg Plateau (Namibië)

We verlaten de kust en onze reis gaat verder naar Waterberg Plateau, nabij Otjiwarongo. Eenmaal aangekomen, wandelen we doorheen het reservaat om het wildleven op de berg te bewonderen. Dit plateau is de thuis van de grootste soort antilopen en andere zeldzame diersoorten.

Waterberg Camp NWR of gelijkwaardig
Ontbijt, lunch en diner

500 km

Waterberg Plateau (Namibië)

Dag 6 - Waterberg – Etosha National Park (Namibië)

We verlaten het Waterberg Nationaal Park en reizen via de Cheetah Conservation Foundation naar Etosha. We zetten onze reis verder richting Etosha National Park. De eerste nacht spenderen we in onze lodge nabij het park. In de namiddag relaxen we aan het zwembad of maken we een wandeling door de wildernis en de tuinen. Optionele jeepsafari’s zijn ook mogelijk.

Toshari Lodge of gelijkwaardig
Ontbijt, lunch en diner

320 km

Waterberg – Etosha National Park (Namibië)

Dag 7 tot 8 - Etosha National Park (Namibië)

Na het ontbijt betreden we het Etosha National Park via de Andersson-poort. We vullen de volgende twee dagen met game drives op zoek naar de "Big Five" en ander wild zoals het jachtluipaard, de giraffe, de zebra en de vele antilopesoorten. 

 

Namutoni Camp of gelijkwaardig
Ontbijt, lunch en diner

310 km

Etosha National Park (Namibië)

Dag 9 - Etosha – Okavango Rivier (Namibië)

Na het verlaten van het Etosha National Park en rijden we tot diep in het land van de Bosjesmannen. We brengen een begeleid bezoek aan het Living Museum van de Ju’Hoansi-San, een lokale gemeenschap van Bosjesmannen. We maken een wandeling in de buurt van het dorp en kijken hoe de Bosjesmannen zich voorbereiden om te gaan jagen. Na de lunch zetten we onze reis verder naar Rundu en naar de Kaisosi River Lodge op de oevers van de Okavango Rivier. We komen aan in de late namiddag om te relaxen bij het zwembad.

Ontbijt, lunch en diner

595 km

Etosha – Okavango Rivier (Namibië)

Dag 10 - Mahangu (Namibië)

’s Ochtends reizen we in oostelijk richting naar ons kamp in Caprivi, Mahangu Lodge. Voor het vertrek is er tijd voor optionele activiteiten zoals een bootcruise of een bezoek aan het Mbunza Living Museum en een traditionele culturele school . We gaan dan verder naar Mahangu, dat gelegen is naast de Okavango Rivier. Geniet in de namiddag van een jeepsafari in het Greater Bwabwata Nationaal Park.

Dag 11 - Maun (Botswana)

We verlaten Caprivi en rijden naar Maun, de poort naar de Okavango Delta en het Moremi Wildreservaat. De namiddag heeft u vrije tijd, die u kan invullen met het lezen van een boek aan de rand van het zwembad of het doen van een optionele excursie zoals een panoromische vlucht over de Okavango Delta.

Dag 12 tot 13 - Maun - Greater Khwai (Botswana)

Na het ontbijt worden we opgepikt door onze lokale gidsen, die ons naar het Mokorostation brengen voor een kanotocht in uitgeholde boomstammen. We varen door de dichtbegroeide vegetatie van de Okavango Delta om er een variëteit aan vogels en wildleven te ontdekken. Hierna rijden we verder naar de Greater Khwai regio, waar we genieten van een avondmaal en een nachtelijke safari. Dit laatste is een uitstekende manier om nachtdieren te spotten. De volgende dag spenderen we volledig op safari in een open 4x4-voertuig. De omgeving van de Khwai rivier biedt een uitstekende gelegenheid om wild te spotten, want we vinden er onder meer enorme kuddes olifanten, leeuwenfamilies en groepjes neushoorns die bijeentroepen in de rivier.

Bedouin Bush Camp of gelijkwaardig
Ontbijt, lunch en diner

250 km

Maun - Greater Khwai (Botswana)

Dag 14 - Greater Moremi - Nata (Botswana)

We laten het wildernisgebied achter ons en reizen verder oostwaarts naar de Makgadikgadi Pannen. De droge zoutpannen vormden vroeger een meer dat door een grote rivier gevoed werd. Later in de namiddag bezoeken we het Nata Bird Sanctuary en kunnen we genieten van het prachtige uitzicht over het Sowa Pan.

Nata Lodge of gelijkwaardig
Ontbijt, lunch en diner

420 km

Greater Moremi - Nata (Botswana)

Dag 15 tot 16 - Nata - Chobe Nationaal Park (Botswana)

's Ochtends rijden we in noordelijke richting naar Kasane, de poort naar Chobe National Park. Dit park is vooral bekend omwille van zijn enorme olifantenpopulatie. In de namiddag heeft u opnieuw vrije tijd om te ontspannen aan het zwembad of heeft u keuze aan een waaier van optionele activiteiten. De volgende ochtend beginnen we de dag met een safari om het wild van Chobe National Park van naderbij te bekijken. In de namiddag maken we een cruise op de Chobe Rivier, een ideale manier om dorstige dieren aan de oevers te bekijken.

Chobe Safari Lodge of gelijkwaardig
Ontbijt, lunch en diner

320 km

Nata - Chobe Nationaal Park (Botswana)

Dag 17 tot 18 - Chobe - Hwange National Park (Zimbabwe)

Vandaag steken we de grens naar Zimbabwe over en gaat onze reis verder naar Hwange Nationaal Park, waar we de volgende twee nachten verblijven. Men vindt er een grote concentratie aan olifanten, buffels, zebra's en giraffen. De tweede dag gaan we een hele dag op safari op zoek naar deze dieren.

Sable Sands of gelijkwaardig
Ontbijt, lunch en diner

265 km

Chobe - Hwange National Park (Zimbabwe)

Dag 19 tot 20 - Victoria Falls (Zimbabwe)

Verder in noordelijke richting komen we in Victoria Falls. De gids neemt ons mee op een begeleide wandeling naar de machtige Victoria Falls, één van de zeven wereldwonderen. De rest van de dag heeft u vrije tijd en kan u deelnemen aan enkele optionele activiteiten. De volgende dag eindigt onze reis na het ontbijt en heeft u een transfer naar de luchthaven.

v.a.
p.p.

€ 4.100Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

 • Luchthaventransfers
 • Alle overnachtingen, maaltijden en activiteiten volgens programma
 • Inkomgelden voor de nationale parken
 • Lokale, ervaren gidsen
 • Engelssprekende gids, behalve op geselecteerde vertrekdata


Exclusief

 • Internationale vluchten
 • Pre- en postovernachtingen
 • Maaltijden en dranken die niet in het programma vermeld worden
 • Optionele activiteiten
 • Fooien en persoonlijke uitgaven
 • Visa kosten

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo