Header
Silhouette
Namibië
Afrika
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Denderende Donderdag : Actief Namibië

Dag 1 - Brussel-Windhoek

U gaat rond 19u55 (onder voorbehoud) aan boord van de nachtvlucht van Brussel naar Windhoek via Addis Abeba met Ethiopian Airlines. 

Brussel-Windhoek

Dag 2 - Windhoek

Na aankomst om 13u20 (onder voorbehoud) op de luchthaven pikt u de huurwagen op en rijdt u naar Windhoek voor uw eerste overnachting. 

Dag 3 - Kalahari

Vroeg uit de veren en rit naar de Kalahari. Deze namiddag trekt u er meteen op uit tijdens een begeleide wandeling (3 à 4u). Fietsfanaten kunnen hier ook gratis een mountainbike huren.  

Half pension

200 km

Kalahari

Dag 4 tot 5 - Namib Naukluft Nationaal Park

De reis gaat verder naar de Namibwoestijn. Start uw bezoek aan Sossusvlei bij zonsopgang om Dune 45, Deadvlei en Sesriem Canyon te bewonderen. Optioneel: een ochtend- of avondrit te paard.  

Half pension

255 km

Namib Naukluft Nationaal Park

Dag 6 tot 7 - Swakopmund

Uw volgende bestemming is Swakopmund, Namibië’s avonturenhoofdstad. Hier kan u zich wagen aan sandboarden, fatbiken of skydiven. De volgende ochtend staat een kajaktrip tussen de pelsrobben (en met wat geluk dolfijnen) aan Pelican Point gepland.   

Dag 8 - Erongo

U reist naar het Erongo gebergte en gaat er ‘s namiddags met een gids op pad (3 à 4u). Tijdens de wandeling vertelt hij over het gebied, rijk aan edelstenen, mineralen en San rotstekeningen. 

Half pension

164 km

Erongo

Dag 9 - Damaraland

Het meest verbluffende aspect van Damaraland is de uitgestrektheid, met de meest bijzondere rotsformaties en -tekeningen. Maak zeker een omweg via Spitzkoppe!  

Half pension

250 km

Damaraland

Dag 10 tot 11 - Palmwag

Vandaag trekt u naar de Palmwag regio. Wees op de uitkijk voor woestijnolifanten en maak een stop in Twyfelfontein. Daarna laat u de huurwagen achter en trekt u de komende drie dagen met een ervaren gids te voet door één van Namibië's meest afgelegen regio’s. Het belooft een authentieke en spannende ervaring te worden. U slaapt twee nachten onder een deken van miljoenen sterren. 

Half pension

100 km

Palmwag

Dag 12 - West Etosha Nationaal Park

U keert te voet terug naar de huurwagen. Tijd om de benen te laten rusten en richting West-Etosha te rijden. Omdat de lodge in een privépark gelegen is, staat een avondsafari per 4x4 gepland.  

Half pension

200 km

West Etosha Nationaal Park

Dag 13 - Centraal Etosha Nationaal Park

Via de Galton toegangspoort rijdt u Etosha binnen. Onderweg naar Okaukuejo treft u zo’n 15 waterpoelen aan; wilde dieren zien is zo goed als gegarandeerd!  

Dag 14 - Oost Etosha National Park

U doorkruist het park verder in oostelijke richting; onderweg maakt u opnieuw verschillende stops en omwegen om het wildleven te observeren.  

Half pension

190 km

Oost Etosha National Park

Dag 15 tot 16 - Waterberg

U baant zich een weg naar het imposante Waterberg Plateau. De ochtend daarna gaat u met een gids op pad (2-3u) en krijgt u o.a. uitleg over de fauna, flora en de cultuur van het Herero volk. 

Dag 17 - Vertrek Windhoek

U keert terug naar de luchthaven, waar u de huurwagen inlevert. De vlucht via Addis Abeba naar Brussel met Ethiopian Airlines is voorzien om 14u30 (onder voorbehoud). 

335 km

Vertrek Windhoek

Dag 18 - Aankomst Brussel

Aankomst om 07u15 (onder voorbehoud). Einde van een actieve rondreis! 

Aankomst Brussel

v.a.
p.p.

€ 3.945

promoAndere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

 • Internationale vluchten Brussel-Windhoek-Brussel via Addis Abeba met Ethiopian Airlines in economy klasse incl. luchthaventaksen (€ 476 pp) 
 • Meet & greet bij aankomst op de luchthaven 
 • 16 dagen huurwagen Europcar type P Renault Duster AWD of gelijkwaardig met onbeperkt aantal kilometers, Classic Max Cover, GPS en supplement alle bijkomende bestuurders 
 • 15 overnachtingen in drie- en viersterrenaccommodatie tijdens een route van Windhoek via de Kalahari, Namibwoestijn, Swakopmund, Damaraland, Etosha en Waterberg terug naar Windhoek 
 • 15 x ontbijt, 2 x lunch en 11 x diner    
 • Tal van activiteiten: begeleide wandeling in de Kalahari, kajaktrip Pelican Point, begeleide wandeltocht in het Erongo gebergte, driedaagse Etendeka trektocht met gids, avondsafari in de Hobatere Concessie en begeleide trektocht naar het Waterberg Plateau


Exclusief

 • brandstof en contract kost huurwagen
 • parkgelden
 • overige maaltijden
 • dranken
 • optionele activiteiten
 • persoonlijke uitgaven
 • fooien
 • reisverzekering 

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo