Harnas Guest Farm
Silhouette
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Harnas Wildlife Foundation

De familie Van der Merwe wijdt zich aan het behoud en welzijn van wilde dieren in Namibië.

Ligging

De Harnas Wildlife Foundation is een liefdadigheidsorganisatie en één van de weinige weeshuizen en opvangcentra voor wilde dieren. Meer dan 300 dieren waaronder leeuwen, luipaarden, stokstaartjes, bavianen en schildpadden leven op de 10 000 hectare boerderij die is omgetoverd tot een beschermd natuurpark. Harnas ligt ongeveer 300 km ten oosten van Windhoek, vlakbij Gobabis.

Accommodaties

Harnas Guest Farm biedt een ruime keuze aan accommodatie, van comfortabele rustieke chalets tot luxueuze kamers met airconditioning en eigen badkamer. De houten chalets zijn voorzien van een ventilator, koelkast, waterkoker en eigen badkamer met douche. Kampeerplaatsen voor de meer avontuurlijke reiziger zijn ook beschikbaar. Alle accommodaties zijn voorzien van een prachtig zicht op de overvloedige fauna en flora.

Faciliteiten

Zwembad, kleine landingsbaan.

Eten en drinken

Restaurant en bar. Mogelijkheid tot zelfcatering en braai voor dagbezoekers. Bush braai in de avond op regelmatige basis.

Activiteiten

Verschillende rondleidingen op het domein, safari's en deelname aan Life Line tours om inzicht te krijgen in het proces van de rehabilitatie van dieren.

Faciliteiten

Airstrip
Zwembad

Activiteiten

Begeleide wandelingen, Safari's