Header
Silhouette
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Intu Africa Zebra Kalahari Lodge

Werkelijk Intu Afrika: deze lodge ligt in het indrukwekkende private Intu Afrika Kalahari Game Reserve (10 000 ha). Omringd door bekoorlijke beestjes en de kleurrijke Kalahari woestijn: hier sta je oog in oog met Moeder Natuur. Dit belet niet dat je in alle luxe verblijft. Je wordt op je wenken bediend door het vriendelijk personeel.

Ligging

Gesitueerd in het Intu Afrika Kalahari Game Reserve, in de Kalahari woestijn. Ongeveer 230 km (3 uur rijden) verwijderd van de internationale luchthaven van Windhoek, Hosea Kutako.

Accommodaties

8 kamers aan de lodge zelf, 5 Dune Suites op enkele meters van het hoofdgebouw. Beide zijn opgetrokken in elegante Afrikaanse stijl en voorzien van airconditioning, minibar, haardroger, koffie- en theefaciliteiten, grote badkamer met buitendouche.

Faciliteiten

Zwembad, conferentieruimte/feestzaal, lounge, restaurant, bar, WiFi.

Eten en drinken

Terwijl je geniet van een heerlijke maaltijd, word je geëntertaind door een variatie aan dieren die zich tegoed doet aan het water van de drinkplaats van het hotel. De groenten zijn afkomstig van een naburige boerderij, lekker vers! Gasten kunnen ook in de restaurants van de andere lodges terecht, of kunnen zich laten verwennen met een diner in de duinen. Een bar voorziet welkome verfrissingen.

Activiteiten

Safari in open 4x4 voertuigen, quadbiken, wandeling met Bosjesmannen, diner in de duinen.

Faciliteiten

Bar
Lounge
Restaurant
Zwembad

Activiteiten

Bush walks, Massages, Quadbiken, Safari per voertuig