Header
Silhouette
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Living Desert Tour per 4x4

Living Desert Tour per 4x4

Onze tour van een halve dag vertrekt van Swakomund om 8 u 's ochtends en eindigt om ongeveer 13u.

Deze woestijntour concentreert zich op het verkennen van de lokale duinriem tussen Walvisbaai en Swakopmund. We doen er vooral goed aan de grindvlakten niet te beschadigen en onnodige schade aan het ecosysteem van de duinen te veroorzaken. De grindvlaktes zijn beschermd en de thuisbasis van de nestelende Damara sterns, die endemisch zijn voor dit gebied. Behoud, geologische structuur en de reden waarom we een woestijn hebben, zullen onderweg uitvoerig worden besproken. Er is veel tijd beschikbaar voor frequente stops om foto's te maken van de duinen en de omliggende omgeving.

We stoppen continu om te zoeken naar dierensporen in de duinen (lokaal bekend als het lezen van het bosjesmanpapier), om te bepalen welke dieren de vorige nacht actief waren. We besteden veel aandacht aan het delen van onze kennis met u over elk woestijndier en elke plant.

Gekko's, rollende spinnen, schorpioenen, hagedissen, slangen, kameleons, skinks en een verscheidenheid aan kevers en insecten zijn enkele wezens die op deze tour te vinden zijn.

  • Drankjes
  • Min 2 pax
  • Halve dag
  • Duur : +/- 5 uur (8u00-13u00)
  • Namiddag tour voor een groep op aanvraag (min 6 pax)
  • Privé tour op aanvraag, maar is geboekt per wagen

v.a.
p.p.

€ 50

Meer informatie over bijhorend hoogtepunt

Walvisbay
Swakopmund

Reizen waar je deze excursie kan doen

Familierondreis Namibië

Excursie vindt plaats in

Walvisbaai ,
Swakopmund