Header
Silhouette
Namibië
Afrika
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Malariavrije Rondreis Luxe

Dag 1 - Windhoek

Aankomst in de internationale luchthaven van Windhoek waar u wordt verwelkomd door een Live To Travel vertegenwoordiger. Hij zal je assisteren bij het afhalen van de huurwagen. Vanuit Windhoek zijn er verschillende uitstapjes mogelijk: stadsrondrit, leeuwen in Okupa Ranch en township tours. 

Dag 2 tot 3 - Windhoek – Erindi Private Game Reserve

Rit naar Erindi, een privaat wildreservaat gelegen op een uitgestrekte hoogvlakte (70 000 ha). Optioneel: safari in open jeep.

Dag 4 - Erindi – Erongo Gebergte

Na het ontbijt rijdt u naar een prachtig gebied omringd door het Erongo Gebergte waar de ecosystemen van de woestijn‚ gebergte en savanne samenkomen. De lodge bevindt zich in een afgelegen vallei. Van hieruit kan u aansluiten bij u begeleide wandeltochten of rondritten in de natuur.

Dag 5 tot 6 - Erongo – Swakopmund

Uw volgende stop is Swakopmund, een populaire kuststad gelegen tussen de Atlantische Oceaan en de Namib Woestijn. Het werd gesticht toen Namibië nog een Duitse kolonie was en men vindt die invloed vooral terug in de architectuur. Breng zeker een bezoek aan Walvisbaai, waar u op dolfijncruise kan gaan.

Dag 7 tot 8 - Swakopmund – Namib Woestijn

Vandaag reist u door de immense open vlakte van het zuiden van Namibië richting Namib Woestijn. Vertrek de volgende dag voor zonsopgang op verkenning naar de spectaculaire omgeving rond Sossusvlei, Deadvlei, Dune 45 en de Sesriem Canyon, waar de rivier de Tsauchab een spectaculaire diepe kloof in de miljoenen jaren oude lagen kiezels heeft uitgesleten. De roodkleurige duinen behoren tot de hoogste duinen ter wereld. 

Dag 9 - Namib Woestijn – Aus

U rijdt verder in zuidelijke richting en komt in de namiddag aan in Aus, een klein stadje vlakbij het Sperrgebiet, een verboden diamantenmijnbouwgebied. Dit gebied is ook gekend voor zijn wilde paarden. U kan de omgeving verkennen vanuit de lodge. 

Dag 10 - Aus – Lüderitz

Richting kust komt u aan in Lüderitz, een vissersdorpje met een rijk koloniaal verleden. Bezoek ook Kolmanskop dat vroeger een florerende diamantstad was en nu een verlaten spookstad bedolven onder het zand. 

Ontbijt

125 km

Aus – Lüderitz

Dag 11 - Lüderitz – Fish River Canyon

Terug landinwaarts bereikt u de Fish River Canyon, de tweede grootste canyon ter wereld (na de Grand Canyon in Amerika). Het is één van de grote natuurwonderen van Afrika. U kan naar verschillende uitkijkpunten rijden vanwaar u een fantastisch uitzicht over de rotsen en de rivier heeft. 

Dag 12 - Fish River Canyon – Kalahari Woestijn

Vandaag reist u naar een totaal verschillend maar zeker even spectaculair landschap. Het wordt voornamelijk gedomineerd door rode duinen en zeldzame vegetatie. Hier vindt men ook de Kalahari leeuw, één van de sterkste leeuwen op het Afrikaanse continent. U kan deelnemen aan volgende optionele activiteiten: safari’s, wandelingen, quad tours en bezoek aan de Bosjesmannen. 

Dag 13 - Kahalari – Windhoek

Terugrit naar Windhoek voor uw terugvlucht.Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

 • Ontvangst en assistentie door een Live To Travel vertegenwoordiger bij aankomst
 • Alle overnachtingen en maaltijden zoals beschreven in het programma
 • Huurwagen Bidvest type K4 Renault Duster 4x4 of gelijkwaardig met onbeperkt aantal kilometers, Super Cover Insurance, GPS en tweede bestuurder
 • 24 uur/dag telefonische bijstand door de lokale vertegenwoordiger van Live To Travel
 • Live To Travel voordeel: gratis Insight Guide Namibië (296 pagina’s - 250 kleurenfoto’s - 14 kaarten/ plattegronden - 1 reisgids per kamer)

   Exclusief

 • Internationale vluchten
 • Contract kost
 • Brandstof en waarborg voor de huurwagen
 • Optionele excursies
 • Inkomgeld voor de Nationale Parken
 • Overige maaltijden
 • Dranken
 • Persoonlijke uitgaven
 • Fooien
 • Annulatie- en bijstandsverzekering

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo