Header
Silhouette
Namibië
Afrika
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Namibië Hoogtepunten

Dag 1 - Windhoek – Namib Woestijn

U arriveert in Windhoek in de ochtend. Een comfortabele bus komt u oppikken aan de luchthaven. Uw avontuur begint. Zit rustig neer en geniet van de prachtige landschappen. Een van de hoogtepunten van een bezoek aan Namibië is de zonsopgang zien bij het zoutmeer aan de voet van de enorme duinen. Sossusvlei is de plaats in het Namib Naukluft Park waar men de grootste roodkleurige duinen ziet.

Dag 2 - Namib Woestijn

De dag begint heel vroeg want we willen bij zonsopgang Sesriem bereiken. We bezoeken Sossusvlei, Deadvlei en Dune 45. In de late ochtend bezoeken we ook nog de 30 meter diepe Sesriem Canyon.

Dag 3 - Namib Woestijn – Swakopmund

Na het ontbijt rijden we richting de Atlantische Oceaan. We bezoeken de lagune van Walvisbaai, een prachtig natuurgebied waar duizenden flamingo’s samenkomen. Na aankomst in Swakopmund heeft u de tijd om de stad op eigen initiatief te verkennen.

Dag 4 - Swakopmund

Deze idyllische kuststad is de perfecte locatie voor wandeltochten, winkelen of een wandeling langs het zandstrand. We bieden een waaier van activiteiten van dolfijncruises, quadtochten en skydiven die u optioneel kan reserveren tijdens deze vrije dag.

Dag 5 - Swakopmund – Damaraland

We trekken verder noordwaarts via Brandberg naar Damaraland, een van de minst bevolkte maar meest gevarieerde geologische regio’s van Afrika. We bezoeken Twyfelfontein, een werelderfgoed site met 2.500 rotstekeningen van 6.000 jaar oud. We krijgen ook de orgelpijpen en het versteende woud te zien.

Dag 6 - Damaraland – Etosha NP

Na het ontbijt reizen we naar Etosha Nationaal Park, bekend voor zijn rijk wildleven en unieke landschappen. Optioneel: begeleide safari in open jeep.

Dag 7 - Etosha NP

Etosha is met een oppervlakte van 22.000 km² één van de grootste parken van Zuidelijk Afrika. Aan de waterplassen komen vele vogelsoorten en zoogdieren drinken. We wijden onze dag aan het overvloedige wildleven in het park.

Dag 8 - Etosha NP

Een volledige dag safari in het park op zoek naar  wilde dieren. In de namiddag keren we terug naar de lodge waar we genieten van onze laatste avond in de bush.

Dag 9 - Etosha NP – Windhoek

Na het ontbijt rijden we terug naar Windhoek, waar we een ambachtenmarkt bezoeken in het centrum van de hoofdstad. Nadien wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht huiswaarts.

v.a.
p.p.

€ 1.925Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

 • Vervoer in (mini)bus met airconditioning
 • Alle overnachtingen op basis van kamer & ontbijt
 • Engels- en/of Duitstalige gids/chauffeur
 • Activiteiten en entreegelden volgens programma.
 • Live To Travel voordeel: gratis Insight Guide Namibië (296 pagina’s - 250 kleurenfoto’s - 14 kaarten/ plattegronden - 1 reisgids per kamer)

   Exclusief

 • Internationale vluchten
 • Optionele activiteiten
 • Overige maaltijden en dranken
 • Persoonlijkeuitgaven
 • Fooien
 • Annulatie - en bijstandsverzekering

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo