Header
Silhouette
Namibië
Afrika
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Namibië Klassiek Luxe

Dag 1 - Windhoek - Erindi Private Game Reserve

Aankomst in de luchthaven van Windhoek.Vertrek via Windhoek naar Erindi, een 70 000 hectare groot privaat wildreservaat. Optioneel: safari in open jeep.

Dag 2 - Erindi - Waterberg Plateau Park

Optionele safari in het park. Na het ontbijt vertrek naar de Waterberg regio. In het Waterberg Plateau leven unieke diersoorten zoals de sabelantilope, witte en zwarte neushoorn en de rode hartbeest.

Dag 3 - Waterberg - Etosha National Park

Eerste stop vandaag is Otjiwarongo waar je een crocodile ranch en het Cheetah Conservancy center kan bezoeken. De volgende halte is Tsumeb, een mooi stadje met een rijke mijngeschiedenis. In de loop van de middag komt u aan in de lodge, ter hoogte van de oostelijke inkomspoort van Etosha. 

Dag 4 - Etosha National Park

Etosha NP gaat open bij zonsopgang. U rijdt binnen langs de Von Lindquist poort. Etosha is met een oppervlakte van 22.000 km² één van de grootste parken van Zuidelijk Afrika. U heeft een ganse dag om het noorden van het park te verkennen. Afstand van inkom tot Halali Camp waar u verblijft, bedraagt 70km. U dient voor zonsondergang in het kamp zijn. 

Dag 5 - Etosha National Park

Volledige dag om het zuiden van het park te ontdekken. Opgelet: in het park mag u niet uit de wagen stappen tenzij op de aangeduide plaatsen. U verlaat het park via de Andersson poort. 

Dag 6 - Etosha NP – Damaraland

Via Outjo rijdt u naar Khorixas, midden in het Damaraland met haar prachtige en grillige natuur. U reist verder naar het tentenkamp in Twijfelfontein waar u twee nachten verblijft. 

Dag 7 - Vingerklip - Twijfelfontein

Vandaag zetten we koers richting Twijfelfontein waar je o.a. de 4000 jaar oude rotstekeningen van de San bosjesmannen en prachtige rotsformaties kan bezoeken. In de buurt moet je zeker ook even stoppen in het versteende woud van Khorixas: 280 miljoen jaar oude fossielbomen die op zandige rotsen staan.  

Dag 8 - Twijfelfontein - Swakopmund

Na een tocht door de woestijn arriveert u in Swakopmund, een sfeervol stadje waar u zich in Duitsland waant. Het werd gesticht toen Namibië nog een Duitse kolonie was en men vindt die invloed vooral terug in de architectuur. 

Dag 9 - Swakopmund

Swakopmund is de ideale uitvalsbasis voor optionele activiteiten (quadbiken, dolfijncruise, ...). Breng zeker een bezoek aan Walvisbaai van waaruit bootexcursies vertrekken om dolfijnen en zeehonden te bekijken. Voor vele mensen een hoogtepunt op hun Namibiëreis. 

Dag 10 - Swakopmund - Solitaire

Vandaag reist u door de immense open vlakte van het zuiden van Namibië richting Namib woestijn. Een van de hoogtepunten van een bezoek aan Namibië is de zonsopgang zien bij het zoutmeer aan de voet van de enorme duinen. Sossusvlei is de plaats in het Namib Naukluft Park waar men de grootste roodkleurige duinen ziet. 

Dag 11 - Sossusvlei

De toegangspoort in Sesriem gaat open bij zonsopgang. Van de ingang tot Sossusvlei is het nog 1 uur rijden (65km). De laatste 4 km zijn enkel mogelijk met een 4x4-wagen.U heeft de hele dag om deze betoverende omgeving te ontdekken. Zo kan u bvb naar Sesriem Canyon, Deadvlei, Dune 45 en Dune 7. Gasten van Sossusdune Lodge mogen als enige Sossusvlei bezoeken voor zonsopgang en in het park blijven na zonsopgang. 

Dag 12 - Solitaire - Kalahari

Rit naar de Kalahari, een wereld gedomineerd door rode duinen en zeldzame vegetatie.

Dag 13 - Kalahari - Windhoek

Rit naar de luchthaven voor de terugvlucht.

v.a.
p.p.

€ 2.905Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

 • Ontvangst en assistentie door een Live To Travel vertegenwoordiger bij aankomst
 • Alle overnachtingen en maaltijden zoals beschreven in het programma
 • Huurwagen type K4 Renault Duster 4x4 of gelijkwaardig met onbeperkt aantal kilometers, Super Cover Insurance, GPS en tweede bestuurder
 • 24 uur/dag telefonische bijstand door de lokale vertegenwoordiger van Live To Travel
 • Live To Travel voordeel: gratis Insight Guide Namibië (296 pagina’s - 250 kleurenfoto’s - 14 kaarten/ plattegronden - 1 reisgids per kamer)

   


Exclusief

 • Internationale vluchten
 • Contract kost
 • Brandstof en waarborg voor de huurwagen
 • Optionele excursies
 • Inkomgeld voor de Nationale Parken
 • Overige maaltijden
 • Dranken
 • Persoonlijke uitgaven
 • Fooien
 • Annulatie- en bijstandsverzekering

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo