Ongava Lodge
Silhouette
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Ongava Lodge

De 14 smaakvol ingerichte chalets zijn opgetrokken uit natuursteen en hout met de traditionele rieten daken voor de koelte. De luxe badkamer met douche geeft een uniek uitzicht over Ongava, daarnaast bieden de chalets een terras. Op 100 meter afstand liggen de 3 bijzonder luxueuze en grote premium chalets van Little Ongava, elk met privaat zwembadje, met moeilijk te evenaren comfort en privacy met direct uitzicht op een drinkplaats van het wild.

Ligging

Deze exclusieve lodge ligt pal naast het Etosha Nationaal Park, te midden van het gigantisch grote Ongava Privaat Wildreservaat, dat bulkt van de wilde dieren. Een fenomenaal Afrikaans safarigevoel is hier gegarandeerd. Twee nachten verblijf is zeker niets te veel.

 

Accommodaties

Ongava Lodge biedt luxe en comfort temidden de Afrikaanse natuur. De klanten hebben ook de exclusieve toegang tot het reservaat. De 14 smaakvol ingerichte chalets (waaronder 1 familiechalet) werden gebouwd uit natuursteen en hout, met traditionele rieten daken tegen de warmte. De chalets beschikken over een badkamer met douche, privéterras, airconditioning, haardroger, thee- en koffiefaciliteiten, muskietennetten.

 

Faciliteiten

Zwembad, natuurlijk meertje waar u tevens een duik kan nemen, boetiek, bibliotheek, drinkplaats van het wild vlakbij.

Eten en drinken

Restaurant in Afrikaanse stijl, na een dag wildspotten kan u genieten van een drankje in de bar.

 

Activiteiten

Game drive en bush wandelingen (met gewapende rangers, kinderen vanaf 16 jaar zijn toegelaten op deze wandelingen tot vlakbij o.a. witte neushoorn) op het eigen privaat reservaat, jeepsafari’s naar het aangrenzende Etosha Nationaal Park, 4x4-ritten.

 

v.a.
p.p.

€ 276 /nacht

Faciliteiten

Bibliotheek
Zwembad

Activiteiten

Bush walks, Etosha Nationaal Park, Safari per voertuig, Safari's

Dit hotel biedt aan...

  • All Inclusive

Onze aanbiedingen