Swakopmund Hotel
Silhouette
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Swakopmund Hotel

In hartje Swakopmund, op enkele minuten van het strand. Het is het bekendste en naast het Hansa Hotel ook het meest stijlvolle hotel van deze kuststad.

Accommodaties

Het Swakopmund Hotel en entertainment center werd ondergebracht in het voormalige gerestaureerde treinstation van Swakopmund. De 90 kamers, waarvan 16 luxe suites, zijn allen in Victoriaanse stijl met minibar, airconditioning, TV, thee- en koffiefaciliteiten, telefoon, badkamer met bad of douche, toilet en haardroger.

Faciliteiten

Zwembad met ligstoelen en parasols, casino, wellness centrum, fitnessruimte, 2 bioscopen, conferentieruimten, videozaal, boetieks, internetfaciliteiten, valet service, medische voorzieningen, haarsalon, huurwagen-service.

Eten en drinken

Het hotel beschikt over verschillende restaurants: zo is het "Platform One Restaurant" geheel ingericht in een oude treincoupé met internationale en lokale keuken, het "Captains Taverne" is een visrestaurant met live muziek.

Activiteiten

Uitstap naar Walvisbaai voor zeesafari, quadtochten, zandboarden, excursie naar maanlandschap, vissen, golf 18 holes op 7 km, ...

Faciliteiten

Bioscoop2
Fitnessruimte
Ligstoelen en parasols
Wellness
Zwembad

Onze aanbiedingen