Header
Silhouette
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Taleni Desert Camp

Ligging

Desert Camp ligt op slechts 5 km van de toegangspoort naar Sossusvlei en Sesriem Canyon in het Namib Naukluft Park. Genesteld onder eeuwenoude doornbomen, biedt het kamp een ongeëvenaard uitzicht over het woestijnlandschap en de omliggende bergen.

Accommodaties

De 20 selfcatering tenten zijn uitgerust met een eigen badkamer, schaduwrijke veranda, kitchenette, barbecue en een aangrenzende parkeerplaats. Elke slaapkamer is voorzien van een uitklapbare slaapbank, waar 2 kleine kinderen (jonger dan 12) gratis kunnen overnachten op de kamer van hun ouders.

Faciliteiten

Het hoofdgebouw is voorzien van een zwembad, bar met groot televisiescherm en 2 gemeenschappelijke boma-gebieden die ideaal zijn voor groepen.

Eten en drinken

ers voedsel kan dagelijks worden besteld bij de receptie. De maaltijden kunnen ook genoten worden in het restaurant van de nabijgelegen Sossusvlei Lodge.

Activiteiten

Begeleide excursies naar Sossusvlei, quadrijden, sundowner ritten en panoramische vluchten over de duinen kunnen worden geboekt bij de Sossusvlei Lodge Adventure Centre. Een volledig gevulde winkel, brandstof en een internetcafé is beschikbaar bij de Sossus Oasis Service Station.

Faciliteiten

Bar
Boma2
Televisie
Zwembad

Activiteiten

Quadbiken

Onze aanbiedingen