Header
Silhouette
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Uris Safari Lodge

Ligging

In de onmiddellijke omgeving van Tsumeb en nabij de oostelijke toegangspoort van Etosha Nationaal Park. Deze bijzonder charmante lodge is goed gelegen voor reizigers die graag door Etosha rijden (van de Andersson Gate tot de Von Linquist Gate of omgekeerd). Ons inziens biedt ze de beste prijs/kwaliteit verhouding van misschien wel gans Namibië. Dankzij de hoogteligging van deze lodge (1400m) is de temperatuur hier meestal heel aangenaam.

Accommodaties

De Uris Lodge die in de 19de eeuw de verblijfplaats was voor de toenmalige mijnwerkers bestaat uit 14 standaardkamers allen uitgerust met muskietennet, badkamer met bad of douche, haardroger, waterkoker, digitale safe en telefoon. Iedere kamer kreeg tevens de naam van een oude mijn.

Faciliteiten

Panoramisch zwembad, conferentiefaciliteiten, klein wellnesscentrum.

Eten en drinken

Heel mooi en uitgebreid ontbijt. Lunch en diner worden geserveerd in het loungegedeelte, opgetrokken uit hout op een platform. Hier kan je genieten van een heerlijke maaltijd met zicht op de drinkplaats van verschillende dieren als gemsbokken en zebra's. Mogelijkheid tot boma. Heel gezellig salon met open haard.

Activiteiten

Begeleide wandelingen, tochten per quad, mountainbikes, ezeltochten, uitstap naar Tsumeb of Etosha Nationaal Park, vogelspotten.

Faciliteiten

Lounge
Open haard
Wellness
Zwembad

Activiteiten

Begeleide wandelingen, Etosha Nationaal Park, Mountainbiken, Quadbiken