Header
Silhouette
Réunion
Afrika
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Budget Ontdekkingsreis

Dag 1 - Amsterdam/Brussel - Réunion

In de late namiddag vertrek vanuit Amsterdam/Brussel Zuid met de TGV naar Parijs CDG en aansluitend vlucht met AIR AUSTRAL naar Réunion (luchthaven Roland Garos).

Amsterdam/Brussel - Réunion

Dag 2 - Salazie

U wordt ’s ochtends verwelkomd op de luchthaven door onze LIVE TO TRAVEL vertegenwoordiger. Oppikken van de huurwagen en vertrek richting SALAZIE. Ontdekking van de mooie streek rond de Cirque de Salazie en het kleurrijke dorpje Hell-Bourg.

Dag 3 - De vulkaan

U kan een bezoek brengen aan de vulkaan. Vroeg in de ochtend is het ideale moment om een prachtige wandeling te maken naar de krater van de Piton de la Fournaise (2631 m). Wandel over de gestolde lava tot aan de krater en geniet van het maanlandschap.

Dag 4 - Cilaos

De Cirque de Cilaos heeft heel wat mogelijkheden voor de actieve sporter, zoals canyoning, wandelen, mountainbiking in een groen kader van bergen, bossen en watervallen. De hoogste berg is de Piton de Neige (3069m). De weg ernaartoe telt 400 bochten en geeft alvast een voorsmaakje van de prachtige streek. Wie het rustiger wenst, kan zich laten verwennen in de thermale baden.

Dag 5 tot 6 - Saint-Leu

In het zuiden van het eiland is de kust wat donkerder van kleur door de aanwezigheid van de vulkaan en de zee is wat onstuimiger. De stranden aan de voet van de hellingen zijn de ideale landingsplaats voor parapenters.

Dag 7 tot 8 - Saint-Gilles-les-Bains

De prachtige kuststreek met witte stranden en koraalriffen zijn een echt paradijs. U kan er snorkelen, diepzeeduiken, een dolfijnsafari doen, surfen, een ULM-vlucht of gewoon lekker relaxen. Vanuit Saint-Gilles-les-Bains kan u ook een bezoek brengen aan de Cirque de Mafate. Le Maïdo is dé plaats vanwaar u een adembenemend uitzicht heeft over dit prachtige keteldal.

Dag 9 - Réunion – Brussel

’s Avonds vlucht met AIR AUSTRAL vanuit Reunion naar Parijs CDG en aansluitend TGV naar Amsterdam/Brussel Zuid, of eventuele strandverlenging.

Dag 10 - Aankomst Amsterdam/Brussel

Aankomst te Amsterdam of Brussel

Ontbijt
Aankomst Amsterdam/Brussel


Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

  • Ontvangst en assistentie door onze lokale agent ter plaatse
  • Alle overnachtingen basis van kamer en ontbijt
  • Huurwagen: categorie F (type Renault Twingo, 2 deuren) voor 8 dagen (per schijf van 24u), pick up en drop off op de luchthaven Saint-Denis, onbeperkt aantal km, verzekering alle risico's, franchise € 900


Exclusief

  • Internationale vluchten
  • Brandstof voor de huurwagen
  • Verblijfstaks (ter plaatse te betalen) van € 1,50 à € 2,00 per persoon per nacht
  • Annulatie- & reisbijstandsverzekering

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo