Header
Silhouette
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


L'Ecrin

In de groene, bergachtige regio van La Plaine-des-Cafres ligt dit kleinschalige, charmante hotel. Dit is de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de vulkaan.

Accommodaties

Het hotel beschikt over 21 comfortabele kamers in bungalows. Naast de een- en tweepersoonskamers beschikt men ook over vierpersoonskamers met een mezzanine. Naast deze traditionele kamers heeft men ook appartementen ter beschikking met kitchenette en eethoek, geschikt voor vijf personen.  Alle kamers beschikken over een badkamer, TV, gratis Wifi en telefoon. Twee kamers zijn uitgerust voor personen met een fysieke beperking.

Faciliteiten

Sauna, hammam, stoombad, bubbelbad en een selfservice wasserijservice (betalend). Het hotel beschikt ook over een vergaderzaal van maximaal 20 personen voor meetings, vergaderingen en conferenties (betalend).

Eten en drinken

In de ochtend kan u genieten van het heerlijke continentale ontbijtbuffet. Grenzend aan het hotel ligt het restaurant “Le Panoramic”. Hier kan u proeven van de creoolse keuken in de vorm van menu’s of lekkere à la carte gerechten. In de bar aan de inkom van het hotel kan u genieten van de heerlijke, plaatselijke cocktails.

Activiteiten

Tafeltennis en minigolf.

Faciliteiten

Bar
Hammam
Restaurant
Sauna
Stoombad

Activiteiten

Minigolf, Tafeltennis