Header
Silhouette
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Lodge Tamarin

Een kleinschalige lodge gelegen in het noorden van Réunion. Verscholen tussen de bossen en bomen, is deze lodge ideaal voor natuurliefhebbers. Het strand ligt slechts op 10 minuten wandelen van de lodge.

Accommodaties

De lodge beschikt over bungalows en suites. De bungalows zijn via houten promenades aan het hoofdgebouw verbonden. De houten bungalows beschikken over een privé veranda, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de oceaan. Alle bungalows zijn comfortabel ingericht met Afrikaanse details.

De comfort bungalows zijn ruim ingericht met een oppervlakte van 33m². De prestige bungalows beschikken naast een terras ook over een mezzanine. Voor complete romantiek kunt u genieten in de heerlijke jacuzzi. De deluxe bungalows( 47m²) zijn iets groter dan de prestige bungalows. Alle bungalows zijn voorzien van een aparte badkamer met Victoriaans bad, een sofa, apart toilet, tv, koelkast, telefoon en haardroger. De romantische suites zijn ideaal voor een huwelijkskoppel. De suites beschikken over een mooi hemelbed.

Faciliteiten

Zwembad, Spa, conferentieruimte, winkeltjes, barbecue.

Eten en drinken

Restaurant en bar.

Activiteiten

Wandel- en trektochten, mountainbiken, paardrijden, helikoptervluchten, snorkelen, duiken, vissen, zeilen, kajakken, 4X4 tochten.

Faciliteiten

Bar
Barbecue
Restaurant
Spa
Winkel
Zwembad

Activiteiten

Duiken, Helikoptervluchten, Kajakken, Mountainbiken, Paardrijden, Safari per voertuig, Snorkelen, Trektochten, Vissen, Wandelen, Zeilen

Onze aanbiedingen