Header
Silhouette
Senegal
Afrika
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


De sfeer van Senegal

Dag 1 - Aankomst Dakar

Aankomst op de luchthaven en verwelkoming door een Live To Travel vertegenwoordiger. Transfer naar het hotel. Welkomstcocktail en diner (zelf te bekostigen) op terras met uniek uitzicht op de stad.

Le Djoloff of gelijkwaardig
Ontbijt
Aankomst Dakar

Dag 2 - Dakar – Gorée

Rondleiding in Dakar en boottocht naar het Gorée eiland. Bezoek aan het eiland met uitleg over de tragische slavernijgeschiedenis. Terugkeer naar Dakar, waar u nog enkele bezienswaardigheden (o.a. het Monument voor de Afrikaanse Wedergeboorte) aandoet.

Le Djoloff of gelijkwaardig
Vol pension
Dakar – Gorée

Dag 3 - Lac Rose – Kayar – Lompoul

Rit naar Lac Rose, het meer dat omwille van zijn hoog zoutgehalte roze wordt bij voldoende zonneschijn. Boottocht en ontmoeting met zoutverzamelaars. U doorkruist de duinen van Dakar per 4x4, wandelt langs een zoetwaterlagune en bereikt na de lunch één van de grootste vismarkten van Senegal in Kayar. Rit naar Lompoul en traditionele Senegalese avond.

Dag 4 - Lompoul – Saint-Louis

‘s Ochtends maakt u een rit op een kameel naar de top van de duinen voor een adembenemend uitzicht. Rit naar een kunstmatige lagune ten zuiden van Saint-Louis. Barbecue en relaxen op het strand. U steekt de Gondiolais over en rijdt daarna naar Saint-Louis.

Dag 5 - Djoudj/Langue Barbarie NP – Saint-Louis

Bezoek aan het Djoudj Nationaal Park (nov – apr) of het Langue de Barbarie Nationaal Park (mei – okt), waar u talrijke vogelsoorten kan observeren. U keert terug naar Saint-Louis voor een rondleiding op het eiland, waarbij u geconfronteerd wordt met het koloniale verleden.

Dag 6 - Thiès – Bandia - Fiméla

Alvorens u Thiès bezoekt, stopt u in Tivaouane, de heilige stad van het broederschap van de Tidjanes. In Sindia geniet u van het uitzicht op de baobab bossen en een safari in een reservaat van 1500ha. We reizen verder naar de Saloum Delta waar we overnachten aan de rand van een lagune.

Dag 7 - Saloum eilanden

Verkenning van het Nationaal Park van de Saloum eilanden per traditionele kano en observatie van de talrijke vogelsoorten in de mangrovebossen. Lunch en ontspanning op een ongerept strand.

Dag 8 - Fiméla – Dakar

Op deze laatste ochtend geniet u van de schoonheid van de omgeving. Optionele activiteiten: vissen, quad, wandeling in de brousse, ... Rit naar Popenguine voor het laatste diner in l’Echo Côtier. Transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht.

v.a.
p.p.

€ 1.415Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

  • Luchthaventransfers
  • Transport in 4x4 voertuig met gids
  • Alle overnachtingen op basis van vol pension (behalve dag 1)
  • Activiteiten en entreegelden volgens het programma


Exclusief

  • Internationale vluchten
  • Overige maaltijden en dranken
  • Optionele activiteiten
  • Fooien
  • Persoonlijke uitgaven
  • Annulatie – en bijstandsverzekering

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo