Header
Silhouette
Senegal
Afrika
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


De sfeer van Senegal

Dag 1 - Aankomst Dakar

Aankomst op de luchthaven en verwelkoming door een Live To Travel vertegenwoordiger. Transfer naar het hotel. U kan in het hotel genieten van een diner op het terras met uniek uitzicht op de stad (diner niet inbegrepen). 

Le Djoloff of gelijkwaardig
Ontbijt
Aankomst Dakar

Dag 2 - Dakar – Gorée

Rondleiding in Dakar waar u het Monument voor de Afrikaanse Wedergeboorte en verschillende markten kan ontdekken. Vervolgens boottocht naar het Gorée eiland. Na de lunch in een lokaal restaurant, bezoek aan het eiland met uitleg over de tragische slavernijgeschiedenis. Terug per boot naar Dakar. 

Le Djoloff of gelijkwaardig
Ontbijt & Lunch
Dakar – Gorée

Dag 3 - Lac Rose – Kayar – Lompoul

Rit naar Lac Rose, het meer dat omwille van zijn hoog zoutgehalte en rode plankton, roze wordt bij voldoende zonneschijn. Boottocht en ontmoeting met zoutverzamelaars. U doorkruist de duinen van Dakar per 4x4, wandelt langs een zoetwaterlagune en bereikt na de lunch één van de grootste vismarkten van Senegal in Kayar. Rit naar Lompoul en traditionele Senegalese avond.

Dag 4 - Lompoul – Saint-Louis

‘s Ochtends maakt u een rit op een kameel naar de top van de duinen voor een adembenemend uitzicht. De reis gaat verder naar de Langue de Barbarie waar u kan genieten van heerlijke gamba’s op de barbecue en relaxen aan het strand van deze lagune. U doorkruist de Gondiolais, een kleine groene oase en rijdt daarna naar Saint-Louis. 

Dag 5 - Saint-Louis - Djoudj (of Langue de Barbarie) - Les Trois Marigots - Saint-Louis

Bezoek aan het Djoudj Nationaal Park (nov-apr) of het Langue de Barbarie Nationaal Park (mei-okt). Na een lunch met prachtig zicht op de rivier, excursie naar Les Trois Marigots. Deze bevoorrechte plaats biedt een opeenvolging van zeer verschillende landschappen: moerassen, tuinbouwgebieden, beboste savannes en prachtige vergezichten over de bush. U keert terug naar Saint-Louis waar u de stad met zijn koloniale verleden kan ontdekken. 

Dag 6 - Thiès – Bandia - Fiméla

Alvorens u Thiès bezoekt, stopt u in Tivaouane, de heilige stad van het broederschap van de Tidjanes. In Sindia geniet u van het uitzicht op de baobabbossen en een safari in een reservaat van 1.500ha. U reist verder naar de Saloum Delta, waar u overnacht aan de rand van een lagune.

 

Dag 7 - Saloum eilanden

Verkenning van het Nationaal Park van de Saloum eilanden per traditionele kano en observatie van de talrijke vogelsoorten in de mangrovebossen. Lunch en ontspanning op een ongerept strand.

Dag 8 - Fiméla – Dakar

Op deze laatste ochtend geniet u van de schoonheid van de omgeving. Optionele activiteiten: vissen, quadbiken, wandelen in de brousse, ... Rit naar Popenguine voor het laatste diner in l’Echo Côtier. Transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht.

 

v.a.
p.p.

€ 2.150Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

  • Luchthaventransfers.
  • Transport in 4x4 voertuig met Franstalige gids.
  • Alle overnachtingen op basis van vol pension (behalve dag 1).
  • Activiteiten en entreegelden volgens het programma.


Exclusief

  • vluchten
  • overige maaltijden, dranken, optionele activiteiten, persoonlijke uitgaven, fooien, reisverzekering 

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo