Header
Silhouette
Tanzania
Afrika
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Tanzania Klassiek

Dag 1 - Arusha

Bij aankomst op de internationale luchthaven van Kilimanjaro wordt u verwelkomd door een lokale vertegenwoordiger die u naar het hotel brengt. U kan de bruisende stad verkennen of uitrusten in de lodge.

 

Dag 2 - Tarangire

Na het ontbijt vertrekt u naar het Tarangire Nationaal Park, vooral bekend vanwege zijn grote olifantenpopulatie en baobab bomen. De picknicklunch wordt gevolgd door een namiddagsafari. U verlaat het park in de late namiddag en komt aan bij de lodge voor een drankje bij zonsondergang en diner onder de magnifieke sterrenhemel.

 

Dag 3 - Tarangire – Serengeti

De reis gaat verder naar het Serengeti Nationaal Park, wereldbekend om de jaarlijkse migratie van wildebeesten en zebra’s. U gaat op safari terwijl u onderweg bent naar het centraal gedeelte van het park. Uw gids brengt u langs de gebieden die u zeker moet verkennen tijdens uw bezoek.

 

Dag 4 - Serengeti

U gaat een volledige dag op safari op zoek naar ‘The Big Five’ (leeuw, luipaard, buffel, olifant en neushoorn) in de uitgestrekte vlaktes van het Serengeti Nationaal Park. Hou halt aan de Rock Kopjes, waar u met wat geluk jachtluipaarden of leeuwen kan spotten. Deze kattenfamilies gebruiken de enorme rotsformaties als observatieposten. Optioneel: ballonsafari.

Optionele excursies


Ballonsafari Serengeti

v.a. €585.00

Dag 5 - Serengeti - Ngorongoro

Vroeg opstaan voor een ochtendsafari in het Serengeti Nationaal Park, waarna u terugkeert naar de lodge voor het ontbijt. Vervolgens baant u zich een weg naar de Karatu Highlands. Onderweg kan u tal van wilde dieren waarnemen. In de late namiddag komt u aan bij uw accommodatie voor die nacht.

Dag 6 - Ngorongoro krater

’s Ochtends wordt u naar de toegangspoort tot Ngorongoro gebracht, waarna u afdaalt naar de bodem van de krater voor een volledige dag safari. Het bulkt er van de wilde dieren: leeuwen, olifanten, luipaarden, zebra’s, neushoorns, buffels, nijlpaarden, apen en verschillende vogelsoorten. Aan het einde van de dag keert u terug naar de lodge voor een heerlijk diner.

 

Dag 7 - Ngorongoro - Arusha

Na het ontbijt rijdt u naar de Elephant Caves voor een natuurwandeling vergezeld door een lokale gids. Nadat u zich heeft kunnen opfrissen in de lodge wordt u terug naar de internationale luchthaven van Kilimanjaro gebracht voor uw vlucht huiswaarts. Of wat dacht u van een strandverlenging op Zanzibar?

 

v.a.
p.p.

€ 2.195Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

  • Luchthaventransfers.
  • Transport in 4x4 safarivoertuigen.
  • Alle overnachtingen op basis van vol pension (behalve dag 1).
  • Mineraalwater in het safarivoertuig (1,5 liter per persoon per dag).
  • Alle safari’s en entreegeld voor de nationale parken.
  • Engelstalige gids/chauffeur.
  • Gratis Nederlandstalige Insight Guide Tanzania & Zanzibar.


Exclusief

  • Vluchten  
  • Overige maaltijden, dranken, optionele activiteiten, persoonlijke uitgaven, fooien, visumkosten, reisverzekering 

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo