Header
Silhouette
Tanzania
Afrika
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Tanzania onder canvas

Dag 1 - Arusha

Op de Kilimanjaro International Airport word je opgewacht door een vertegenwoordiger van Live To Travel. Afhankelijk van je uur van aankomst verblijf je in de KIA Lodge in de Moivaro of Arusha Safari Lodge

KIA Lodge of gelijkwaardig
Ontbijt
Arusha

Dag 2 tot 3 - Arusha – Tarangire NP

Met je gids vertrek je vandaag naar Tarangire Nationaal Park, het derde grootste van Tanzania. Het park staat bekend voor haar grote concentraties olifanten en majestueuze baobabs maar uiteraard ook voor haar grote diversiteit aan dieren, waaronder de Big 5.

Dag 4 - Lake Manyara Nationaal Park

Vanuit Tarangire is het slechts een korte rit naar Lake Manyara National Park waar je een totaal andere wildbeleving krijgt. Op en rond het meer zie je duizenden vogels en misschien spot je de beroemde boomklimmende leeuwen van dit park wel.

Dag 5 - Ngorongoro Krater

Vanuit de lodge gaat het omhoog tot je bovenop de Ngorongoro Krater bent, die waarschijnlijk de grootste concentratie wild  ter wereld garandeert. Spectaculaire afdaling in de krater en onvergetelijke safaririt door deze "tuin van Eden".

Dag 6 tot 7 - Serengeti Nationaal Park

Via de Ngorongoro hooglanden reis je naar de centrale Serengeti.  Het Serengeti Nationaal park is misschien wel het meest beroemde safaripark ter wereld, enerzijds omwille van haar gigantische oppervlakte en anderzijds omwille van haar bijzonder gevarieerd dierenbestand. De migratie van tienduizenden wilde beesten en zebra’s is Unesco werelderfgoed. U beleeft hier een aantal ongelooflijke safari activiteiten, (mogelijk ook ’s nachts).

Dag 8 - Serengeti – Stone Town

Vandaag maak je een laatste safaririt tot aan de Seronera Airstrip van waar je met een klein vliegtuig een  vlucht naar het eiland Zanzibar maakt. Op de luchthaven van Zanzibar word je opgewacht door een vertegenwoordiger van Live To Travel, die je naar je historisch hotel in het midden van Stone Town (Unesco) brengt. Tijd om de stad met haar smalle steegjes te verkennen.

Dag 9 - Stone Town - Fumba Beach

Na het ontbijt krijg je een begeleid bezoek aan de historische hoofdstad van Zanzibar, waarna je naar je fantastische lodge in het zuidwesten van het eiland wordt gebracht.

Dag 10 tot 11 - Fumba Beach

Je geniet van het warme water van het zwembad en van de Indische Oceaan, en uiteraard ook van het witte zandstrand. De Fumba Beach Lodge heeft ook heel wat te bieden (watersportcentrum, bootexcursies, spa, gezellige bar, ...). Optioneel kan je ook het eiland Zanzibar verkennen (kruidentour, Jozani Forest, ...).

Dag 12 - Vertrek Zanzibar

U wordt naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht.

Vertrek Zanzibar

v.a.
p.p.

€ 2.870Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

 • Luchthaventransfers
 • Transport in 4x4 safarivoertuigen
 • Binnenlandse vluchten (Auric Air) Seronera-Zanzibar
 • Alle overnachtingen op basis van vol of half pension uitgezonderd dag 1
 • Alle safari’s en entreegeld voor de nationale parken
 • Engelstalige gids/chauffeur


Exclusief

 • Internationale vluchten
 • Overige maaltijden en dranken
 • Alle persoonlijke uitgaven
 • Fooien voor chauffeur, gids, etc
 • Visumkosten
 • Annulatie- en bijstandsverzekering

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo