Header
Silhouette
Tanzania
Afrika
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Tanzania Onder Canvas

Dag 1 - Arusha

Op Kilimanjaro International Airport wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van Live To Travel die u naar de lodge brengt. 

Moivaro Lodge of gelijkwaardig
Half pension
Arusha

Dag 2 - Arusha – Tarangire

Met je gids vertrek je vandaag naar Tarangire Nationaal Park, het derde grootste van Tanzania. Het park staat bekend voor haar grote concentraties olifanten en majestueuze baobabs maar uiteraard ook voor haar grote diversiteit aan dieren, waaronder de Big Five.

Dag 3 - Tarangire - Lake Manyara

Ochtendsafari in Tarangire. Vanuit Tarangire is het slechts een korte rit naar Lake Manyara Nationaal Park, waar u kennismaakt met uw Masai gids. U maakt een wandeling waarbij u inzicht krijgt in de natuurlijke medicijnen dat zij dagelijks gebruiken. De dag eindigt met een drankje bij zonsondergang aan een uitkijkpunt over Lake Manyara en de Rift Valley. 

Dag 4 - Lake Manyara Nationaal Park

Vandaag ontdekt u Lake Manyara Nationaal Park, waar u een totaal andere wildbeleving krijgt. Op en rond het meer ziet u duizenden vogels en misschien spot u de beroemde boomklimmende leeuwen van dit park wel. 

Dag 5 - Ngorongoro Krater

Nadat u de lodge heeft verlaten gaat het bergop tot u aan de rand van de Ngorongoro Krater bent. Dit conservatiegebied garandeert waarschijnlijk de grootste concentratie wildleven ter wereld. Na een spectaculaire afdaling in de krater volgt een onvergetelijke safaririt door deze “tuin van Eden”. 

Dag 6 tot 7 - Serengeti Nationaal Park

Via de Ngorongoro hooglanden reist u naar de centrale Serengeti. Het Serengeti Nationaal Park is misschien wel het meest beroemde safaripark ter wereld, enerzijds omwille van haar gigantische oppervlakte en anderzijds omwille van haar bijzonder gevarieerd dierenbestand. De migratie van tienduizenden wildebeesten en zebra’s is UNESCO Werelderfgoed. U beleeft hier een aantal ongelooflijke safari-activiteiten, mogelijk ook ’s nachts.

Dag 8 - Serengeti – Zanzibar

Vandaag maakt u een laatste safaririt tot aan de Seronera Airstrip van waar u met een klein vliegtuig naar het eiland Zanzibar vliegt. Op de luchthaven van Zanzibar wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van Live To Travel, die u naar het historisch hotel in het midden van Stone Town (UNESCO) brengt. Tijd om de stad met haar smalle steegjes te verkennen.

 

Dag 9 - Stone Town - Fumba Beach

Na het ontbijt krijg je een begeleid bezoek aan de historische hoofdstad van Zanzibar, waarna je naar je fantastische lodge in het zuidwesten van het eiland wordt gebracht.

Dag 10 tot 11 - Zanzibar

U geniet van het warme water van het zwembad, de Indische Oceaan en het witte zandstrand. Fumba Beach Lodge heeft heel wat activiteiten te bieden (watersportcentrum, bootexcursies, spa, gezellige bar,…). U kan eveneens het eiland Zanzibar verkennen met een optionele kruidentour, bezoek aan Jozani Forest, ...

Dag 12 - Vertrek Zanzibar

U wordt naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht.

Vertrek Zanzibar

v.a.
p.p.

€ 4.805Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

 • Luchthaventransfers.
 • Transport in 4x4 safarivoertuigen.
 • Binnenlandse vlucht Seronera-Zanzibar.
 • Alle overnachtingen op basis van half/vol pension (behalve dag 1).
 • Alle safari’s en entreegeld voor de nationale parken op het vasteland.
 • Engelstalige gids/chauffeur tijdens de safari.
 • Gratis Nederlandstalige Insight Guide Tanzania & Zanzibar.


Exclusief

 • internationale vluchten
 • optionele activiteiten
 • overige maaltijden
 • dranken
 • alle persoonlijke uitgaven
 • fooien
 • visumkosten
 • reisverzekering

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo