Header
Silhouette
Tanzania
Afrika
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Volg De Migratie

Dag 1 - Arusha

Bij aankomst op de internationale luchthaven Kilimanjaro wordt u verwelkomd door een lokale vertegenwoordiger die u naar het hotel brengt. U kan de bruisende stad verkennen of uitrusten in de lodge.

Dag 2 - Arusha – Lake Manyara – Ngorongoro

Geniet van het ontbijt alvorens naar Lake Manyara te vertrekken. Dit nationaal park is één van de meest onderschatte van Tanzania, maar de vegetatie is erg divers. Met wat geluk kan u er de beroemde boomklimmende leeuwen bewonderen! Na de picknicklunch gaat u op namiddagsafari. In de late namiddag bereikt u de lodge in de Karatu Highlands, grenzend aan de Ngorongoro krater.

Dag 3 - Ngorongoro

’s Ochtends wordt u naar de toegangspoort tot Ngorongoro gebracht, waarna u afdaalt naar de bodem van de krater voor een volledige dag safari. Zo’n 25.000 grote zoogdieren, waaronder de bedreigde zwarte neushoorn, maken hun thuis op deze grasvlaktes. Aan het einde van de dag keert u terug naar de lodge voor een heerlijk diner.

Dag 4 - Ngorongoro – Serengeti

De reis gaat verder naar het uitgestrekte Serengeti Nationaal Park, bekend om zijn verbazingwekkend wildleven. U gaat op safari terwijl u onderweg bent naar het centraal gedeelte van het park.

Dag 5 - Serengeti

U gaat een volledige dag op safari op zoek naar ‘The Big Five’ (leeuw, luipaard, buffel, olifant en neushoorn) in de uitgestrekte vlaktes van het Serengeti Nationaal Park. Hou halt aan de Rock Kopjes, waar u met wat geluk jachtluipaarden of leeuwen kan spotten. Deze kattenfamilies gebruiken de enorme rotsformaties als observatieposten. Optioneel: ballonsafari.

Optionele excursies


Ballonsafari Serengeti

v.a. €585.00

Dag 6 tot 7 - Serengeti

Vroeg opstaan voor een ochtendsafari in de Seronera regio, waarna u terugkeert naar de lodge voor het ontbijt. Afhankelijk van de reisperiode, vertoeft u de komende twee dagen in een specifiek gebied waar u in het spoor van de migratie treedt.

December-februari: ga op safari in de Ndutu regio, waar de grote trek van wildebeesten een tijdje tot stilstand komt. De kalfjes die in deze maanden worden geboren, krijgen de tijd eerst voldoende sterk te worden om met de rest van de immense dierenmassa de tocht te kunnen hervatten.
Overnachting: Ndutu Angata Camp (vol pension)

Juli-oktober: ga op safari in de Kogatende regio, waar u tijd doorbrengt aan de oevers van de Mara rivier in de hoop te kunnen waarnemen hoe wildebeesten de oversteek naar Kenia maken. Hier spot u eveneens krokodillen en andere roofdieren die geduldig liggen te wachten om op het juiste moment toe te kunnen slaan. Uw gids zal adviseren waar en wanneer u de meeste kans heeft dit te kunnen meemaken.
Overnachting: Kenzan Mara Camp (vol pension)

Dag 8 - Serengeti – Arusha

Na het ontbijt wordt u naar de Ndutu of Kogatende airstrip gebracht voor de binnenlandse vlucht naar Arusha. Transfer naar Ngaresero Mountain Lodge, waar u een dagkamer krijgt om zich op te kunnen frissen. Geniet van een vroeg avondmaal alvorens u naar de internationale luchthaven van Kilimanjaro wordt gebracht voor uw terugvlucht. U kan ook opteren voor een strandverlenging op Zanzibar.

Serengeti – Arusha

v.a.
p.p.

€ 3.150Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

 • Luchthaventransfers.
 • Transport in 4x4 safarivoertuigen.
 • Binnenlandse vlucht Ndutu/Kogatende Airstrip-Arusha.
 • Alle overnachtingen op basis van vol pension (behalve dag 1).
 • Mineraalwater in het safarivoertuig (1,5 liter per persoon per dag).
 • Alle safari’s en entreegeld voor de nationale parken.
 • Engelstalige gids/chauffeur.
 • Gratis Nederlandstalige Insight Guide Tanzania & Zanzibar.


Exclusief

 • internationale vluchten
 • optionele activiteiten
 • overige maaltijden
 • dranken
 • alle persoonlijke uitgaven
 • fooien
 • visumkosten
 • reisverzekering.

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo