Header
Silhouette
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Flatdogs Camp

In het oosten van het South Luangwa Nationaal Park, aan de Luangwa rivier. Het is bereikbaar met een binnenlandse vlucht van de hoofdstad Lusaka naar Mfuwe. Van daar kan een luchthaventransfer (ongeveer 35 min.) u naar het kamp brengen.

Accommodaties

De accommodatie bevat 6 'Chalet Rooms', 1 'Family Chalet', 1 'Jackalberry Tree House' en 12 'Safari Tents'. De 'Chalet Rooms' zijn verdeeld over 3 gebouwen met telkens een kamer op het gelijkvloers en de eerste verdieping. Deze kamers hebben elk hun eigen faciliteiten en badkamer, maar kunnen zowel apart als samen geboekt worden. De 'Family Chalet' is voorzien van 2 kamers met eigen badkamer op het gelijkvloers en een kamer met balkon op de eerste verdieping. De 'Jackalberry Tree House' is verdeeld over drie houten platformen verbonden met trappen om de slaapruimten en zithoek te bereiken. De twee slaapkamers hebben ofwel een queen-sized bed of twin beds en zijn beide voorzien van een badkamer met douche, toilet en wastafel in openlucht. De 'Safari Tents' bestaan uit 5 standaard tenten, 6 luxe tenten en 1 honeymoon tent. Elke slaapruimte heeft een eigen badkamer in openlucht.

Faciliteiten

Zwembad, bar, computers met internet en souvenirwinkeltje. 

Eten en drinken

Het Flatdogs Camp is uniek in vele opzichten en dat geldt ook voor het restaurant. Het biedt plaats aan ongeveer 45 gasten. U kunt uw maaltijd hetzij binnen onder een rieten dak of buiten met zicht op de rivier nuttigen. Voor de bereiding van de gerechten gebruikt men voornamelijk lokaal geteelde producten.    

Activiteiten

Safari's (te voet of per jeep) met gekwalificeerde gidsen.

Faciliteiten

Bar
Internet
Restaurant
Souvenirwinkel
Zwembad

Activiteiten

Safari's