Header
Silhouette
Zambia
Afrika
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Sanctuary Botswana & Vic Falls

Dag 1 - Aankomst in Livingstone, Zambia

Bij aankomst op de luchthaven van Livingstone wordt u verwelkomd door een lokale vertegenwoordiger die u naar de lodge brengt. De reistijd duurt ongeveer 20 min. Sanctuary Sussi & Chuma is genoemd naar de trouwe metgezellen van David Livingstone en beschikt over een intieme lodge en twee exclusieve huizen die zorgvuldig gepositioneerd zijn zodat u de Zambezirivier in volle glorie kan bewonderen. Elke boomhut heeft een fantastisch uitzicht op de rivier. De lodge is een exclusief toevluchtsoord in het hart van Mosi-oa-Tunya Nationaal Park, nabij het bruisende geluid van de Victoriawatervallen en in een omgeving die geconcentreerd is met wilde dieren wat talrijke mogelijkheden biedt tot avontuur. In de namiddag kan u deelnemen aan de vele activiteiten die de lodge aanbiedt (zoals boottochten bij zonsondergang, vissen, wandeling met neushoorns en safari’s in Mosi-oa-Tunya Nationaal Park).

Dag 2 - Livingstone

Vandaag kan u kiezen om een van de vele activiteiten te doen die de lodge aanbiedt: bezoek aan de Victoriawatervallen aan de Zambiaanse kant, een boottocht bij zonsondergang op de Zambezi, kanoën, wandelsafari’s, jeepsafari’s in Mosi-oa-Tunya Nationaal Park, een begeleid bezoek aan de plaatselijke school en het plaatselijke dorpje of gaan vissen.

Livingstone is gekend als ‘de Afrikaanse hoofdstad van avontuur’ waar talrijke activiteiten te doen zijn. Optionele activiteiten: wildwaterraften (categorie 5), helikoptervlucht over de watervallen, bungeejump, vlucht over de Victoriawatervallen in een ultralicht motorluchtvaartuig, bezoek aan Livingstone-eiland, zwemmen in Devil’s Pool en bezoek aan de Victoriawatervallen in Zimbabwe. Al deze activiteiten zijn optioneel en kunnen geboekt worden in de lodge.

In Sanctuary Sussi & Chuma kan u zich ook laten verwennen in de spa. U kan genieten van massages en schoonheidsbehandelingen met een spectaculair uitzicht op de Zambezirivier (tegen betaling).

Dag 3 - Chobe, Botswana

De dag begint met een stevig ontbijt en een ochtendsafari in Sussi & Chuma.

Een vertegenwoordiger van het kamp brengt u nadien naar de grens met Botswana (Kazangula) en helpt u bij de douaneheffing. Bij aankomst in Botswana zal een andere vertegenwoordiger van de lodge u naar Sanctuary Chobe Chilwero brengen. De totale reisduur is ca. 1u30 min.

Sanctuary Chobe Chilwero Lodge ligt aan de rand van het Chobe Nationaal Park, het tweede grootste nationaal park van Botswana. Dit gebied is de habitat van een 80 000-tal olifanten. Het kamp ligt bovendien op een heuvel, waardoor u een prachtig panoramische uitzicht heeft over de Chobe rivier. U kan er relaxen aan het zwembad of u laten verwennen met een spabehandeling in de top van de boom.

In de namiddag kan u genieten van de safari activiteiten: safari in het nationaal park, een bootsafari of een safari bij zonsondergang en een fotosafari op de Chobe rivier.

Dag 4 - Chobe

Vandaag verkent u Chobe. De gidsen nemen u in een 4x4 voertuig mee op spannende safari’s naar het hart van de grootste olifantenconcentratie in Afrika. Naast olifanten zijn er in dit gebied ook nijlpaarden, buffels, antilopen, leeuwen en andere dieren die samenkomen aan de oevers van de Chobe rivier. Tijdens de ochtendsafari’s geniet u van koffie, thee en verse gebakjes en tijdens de safari in de namiddag geniet u van een aperitief met hapjes op een speciaal uitgekozen plek. U kan ook wilde dieren spotten vanop een van de speciaal ontworpen motorboten en de dag eindigen met een cocktail bij zonsondergang op de Chobe rivier. Een boottocht bij zonsondergang biedt een mooie gelegenheid om buffels en olifanten van dichtbij te bekijken die op frisse avonden grazen aan de oevers van de rivier en baden in het water.

Optionele activiteiten (tegen betaling):

Visexcursies: De Chobe rivier is een uitstekende rivier om te vissen. De beste periode om te vissen is in de wintermaanden, van mei tot augustus. U kan verschillende soorten vissen vangen zoals brasems en tijgervissen; een van de meest gewilde vissen bij visexcursies. Tijdens de visexcursies zijn de boten maximum drie uur beschikbaar en kan u gebruik maken van vismateriaal. De boten hebben een capaciteit van maximum 3 personen (volgens beschikbaarheid). U kan deze activiteit boeken in de lodge.

Dag 5 - Okavango Delta, Stanley's Camp

Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven van Kasane gebracht voor de vlucht naar de Okavango Delta. De vlucht naar Stanley’s airstrip duurt ca. 1u30 min.

Bij aankomst op de airstrip wordt u verwelkomd door een vertegenwoordiger die u naar Stanley’s Camp brengt. De reistijd is ca. 20 min.

Sanctuary Stanley’s Camp bevindt zich in een privéconcessie van 260 000 are, wat de gasten dus volledige exclusiviteit garandeert. De accommodatie bestaat uit tien klassieke safaritenten. In de namiddag kan u genieten van de safari activiteiten.

Dag 6 tot 7 - Okavango Delta, Stanley's Camp

U mag zelf kiezen hoe u uw tijd spendeert. De ochtend kan u doorbrengen bij twee verweesde olifanten die opgegroeid zijn in de regio en die van jongs af aan met mensen in contact zijn gekomen. De olifanten wandelen elke ochtend rond op zoek naar voedsel en om na te gaan of alles goed gaat. Elke dag kunnen enkele mensen hen begeleiden tijdens deze wandeling door de wildernis. Zij kunnen dan het wildleven in Afrika spotten door de ogen van een olifant – een hartverwarmende ervaring die een blijvende herinnering nalaat bij iedereen die zijn tijd doorbrengt met deze prachtige dieren (mits een toeslag kan u aan deze activiteit deelnemen).

Er zijn nog andere activiteiten beschikbaar zoals mokoro excursies (afhankelijk van het waterpeil), exclusieve bush diners, safari’s in open 4x4 voertuigen inclusief zeldzame nachtsafari’s. Aangezien Stanley’s Camp tot een privéconcessie hoort, krijgen deelnemers exclusief de kans om deel te nemen aan een wandelsafari met een gewapende professionele gids.

Dag 8 - Vertrek

’s Morgens kan u genieten van de verschillende activiteiten die aangeboden worden.

De manager van de lodge deelt u mee op welke tijdstip de transfer naar de airstrip vertrekt voor de vlucht naar Maun (15 min vliegen).

Ontbijt
Vertrek

v.a.
p.p.

€ 6.595Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

 • Meet & greet
 • Alle luchthaventransfers
 • 2 overnachtingen in Sanctuary Sussi & Chuma
 • Transfer van Sanctuary Sussi & Chuma naar Sanctuary Chobe Chilwero (inclusief grensoversteek)
 • 2 overnachtingen in Sanctuary Chobe Chilwero
 • Transfer van Sanctuary Chobe Chilwero naar de luchthaven van Kasane
 • Mack Air vlucht van Kasane naar Sanctuary Stanley’s Camp airstrip
 • 3 overnachtingen in Sanctuary Stanley’s Camp
 • Mack Air vlucht van Sanctuary Stanley’s Camp naar de luchthaven van Maun
 • Alle maaltijden
 • Alle dranken (alcoholische en non-alcoholische dranken uitgezonderd champagne en dranken van topmerken)
 • Alle safari’s (uitgezonderd de wandeling met olifanten in Sanctuary Stanley’s Camp en 7 activiteiten in Sussi en Chuma)
 • Parkgelden
 • Wasserijservice

 Exclusief

 • Internationale vluchten
 • Champagne en dranken van topmerken
 • Optionele activiteiten
 • Fooien
 • Persoonlijke uitgaven
 • Visumkosten
 • Annulatie- en bijstandsverzekering

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo

Onze aanbiedingen