Header
Silhouette
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


A'Zambezi River Lodge

Gelegen in Victoria Falls aan de Zambezi-rivier, is dit de ideal plaats om te ontspannen in de rustige sfeer van de Afrikaanse natuur terwijl u geniet van uitstekende service.

Ligging

Het enige hotel in Victoria Falls gelegen aan de oevers van de machtige Zambezi rivier op slechts 5 kilometer stroomopwaarts van de Victoria Falls.

Accommodaties

Er zijn 83 kamers waarvan 2 suites, 53 tweepersoonskamers, 11 familiekamers en 17 driepersoonskamers. De meerderheid van de kamers heeft een balkon met uitzicht op de rivier en het zwembad. Alle kamers beschikken over een airconditioning, satelliet tv, telefoon, haardroger, muskietennet, minibar, thee- en koffiefaciliteiten.

Faciliteiten

Zwembad, draadloos internet verbinding, conciërge, conferentiefaciliteiten, wisselkantoor, tropische tuin, winkel, kluis en parking.

Eten en drinken

Er zijn twee restaurants, beide met zicht op de Zambezi rivier. De restaurants zijn dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner. Er zijn 3 bars waar verschillende cocktails en andere drankjes geserveerd worden.

Activiteiten

Bezoek Victoria watervallen, boottocht op de Zambezi rivier, helikoptervlucht, safari's, wandelsafari's, kanovaren, bungeejumpen, krokodillenboerderij en golfbaan in de buurt.

Faciliteiten

Conciërgeservice
Draadloos internet
Internet
Kluisjes
Parkeergelegenheid
Tropische Tuin
Winkel
Wisselkantoor
Zwembad

Activiteiten

Bezoek aan de Victoria Watervallen, Boottochten, Golf, Helikoptervluchten, Kanovaren, Safari's, Wandelsafari's

Dit hotel biedt aan...

  • Familiekamers