Header
Silhouette
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Canyon Roadhouse

Gelegen op  25 km van de Fish River Canyon, op het privégebied van Gondwana Canyon Park, en op 20 km van het belangrijkste uitkijkpunt van die canyon.  

Accommodaties

Er zijn 24 kamers met badkamer, airconditioning en muskietennetten. De familiekamers zijn geschikt voor maximaal 4 personen en zijn voorzien van dezelfde faciliteiten.

Faciliteiten

Zwembad met zonneterras en ligzetels verscholen tussen de inheemse planten. Er is ook een parking, wasserijservice en internetaansluiting.  

Eten en drinken

Gasten kunnen er genieten van het heerlijke eten en de persoonlijke service.  Het ontbijt wordt geserveerd in buffetvorm met een uitgebreide keuze aan granen, fruit, Engels ontbijt, vruchtensappen, koffie en thee. Bij lunch en diner kan u kiezen uit een à la carte menu: verse salades en broodjes bij de lunch en een reeks aan internationale gerechten bij het diner. Voor een drankje moet u in de 'Wheels Bar' zijn.

Activiteiten

Trektochten, rit langs de canyon, vluchten over Fish River Canyon, paardrijden en avondwandelingen met aperitief bij zonsondergang.  

Faciliteiten

Internet
Ligstoelen en parasols
Parkeergelegenheid
Wasserijservice
Zwembad

Activiteiten

Paardrijden, Trektochten, Wandelen

Onze aanbiedingen