Header
Silhouette
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Little Vumbura

Little Vumbura Camp is een intiem kamp, geschikt voor maximaal 12 gasten. De luxueuze kamers zijn verbonden met gestileerde wandelpaden, waar bavianen vaak ronddwalen kunnen zien.

Dit intieme en luxe kamp ligt dicht bij zijn zuskamp, Vumura Plains. In het prachtige overstromingslandschap, met scherpzinnige kanalen, wateractiviteiten, richten de gelegenheid de Okavango Delta door middel van een mokoro (dugout kano) en motorboot te verkennen.

Accommodaties

In de schaduw van de baldakijn van een oud Okavango Delta-bos, is Little Vumbura een prachtig kamp van zes luxe tenten, elk met eigen faciliteiten, evenals buitendouches. De ruime kamers zijn verbonden met houten wandelpaden, die door de lokale bavianen worden bezocht.

Met uitzicht op de vloedvlaktes, het zonnedek, het grote zwembad en de leesgalerijen zijn geweldige plekken voor het wild te bekijken. De schaduwrijke binnenspeciale eetgedeelte leidt naar een star deck en er is een kleine curioshop.

Eten en drinken

Groepsmaaltijden worden binnen en buiten geserveerd, soms in buffetstijl. De meeste drankjes zijn inbegrepen.

Activiteiten

Wateractiviteiten hebben de focus in het Little Vumbura Camp, met mokoro (dugout canoes) uitstapjes en motorboot excursies. Game drives rijden in open Land Rovers en wandelsafari's zijn op aanvraag beschikbaar.

Faciliteiten

Zwembad

Activiteiten

Safari per voertuig, Safari's, Wandelsafari's