Header
Silhouette
Zimbabwe
Afrika
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Okavango & Chobe Trail - Zuid Kamperen

Dag 1 - Victoria Watervallen

Vandaag bezoeken we het Victoria Falls Nationaal Park. Optionele activiteiten: bungeesprong, gorge swing, boottocht bij zonsondergang, helikoptervluchten, boma diner.

Dag 2 - Victoria Falls – Kasane

We gaan de grens van Botswana over en zetten het kamp op aan de oevers van de Chobe rivier. Voor wie het activiteitenpakket heeft genomen, start met een safari per 4x4 voertuig. De namiddag eindigt met een boottocht op de Chobe Rivier.

Ontbijt, lunch en diner

100 km

Victoria Falls – Kasane

Dag 3 - Nata

Vandaag trekt u vroeg in de ochtend naar Nata, waar we zullen overnachten. Als u het activiteitenpakket heeft genomen, maakt u in de namiddag een begeleide uitstap naar de vlaktes en Nata Sanctuary. Daar hebt u de gelegenheid om de prachtige uitzichten in u op te nemen en te genieten van een cruise bij zonsondergang.

Dag 4 - Maun

We zetten onze tocht verder langs de Makgadikgadizoutvlaktes naar Maun. Tijdens de rit kan u de prachtige baobabbomen zien die verspreid staan langs de weg. Bij aankomst in Maun is er de optie om een panoramische helikoptervlucht te maken over de Okavangodelta (afhankelijk van het tijdsstip en het weer- ook mogelijk op dag 6).

 

Dag 5 - Okavango Delta

De beste en fijnste manier om de schoonheid en sereniteit van dit ingewikkelde systeem van kanalen en lagunes te verkennen en te ervaren, is met een mokoro. Vroeg in de ochtend vertrekken we met een safarivoertuig naar de aanlegplaats (ongeveer 1 uur transfer) waar u de polers zal ontmoeten die u zullen begeleiden door de delta. Als we tijdens de tocht een van de vele eilandjes bereiken, krijgt u de gelegenheid om even een natuurwandeling te maken samen met uw begeleider. Na de wandeling keren we terug naar de aanlegplaats. De Okavango is een ongerepte wildernis met een grote verscheidenheid aan wilde dieren. U kan er onder andere olifanten, giraffen, koedoe’s, impala’s en zebra’s spotten.

Als u het upgrade pakket heeft geboekt, zal u bij aankomst in Maun overgebracht worden naar de delta en zal u zich op dag 7 weer bij de groep voegen. Neem contact op met uw consultant voor een kopie van het programma voor uw Okavango Delta Excursie.

 

Dag 6 - Maun

Als u het activiteitenpakket geboekt heeft, zal u voor zonsopgang opgehaald worden aan het hotel en worden overgebracht naar het Moremi Wildreservaat. De lagunes en kanalen van de delta vormen een vitaal deel van het ecosysteem, waardoor u er, naarmate de dag vordert, steeds meer vogel- en dierenpopulaties kan waarnemen. De routes die uitgestippeld werden door uw gids kunnen variëren, vooral wanneer er sprake is van grote overstromingen, want dan is het mogelijk dat bepaalde wegen gesloten zijn of onberijdbaar zijn. Als u het activiteitenpakket niet genomen heeft, bent u de hele dag vrij om te vertoeven in het hotel.

 

Ontbijt, lunch en diner

485 km

Maun

Dag 7 - Maun - Kalahari

Het Ghanzi District in het centrum van de Kalahari is de thuisbasis van de San, die bekend staan voor hun rijke cultuur en verhalen. De nomadische San zijn jager-verzamelaars die een rijke kennis aan planten en dieren hebben doorgegeven die een belangrijke rol spelen in hun levensstijl. We nemen ’s avonds deel aan een door hun georganiseerde dansavond.

 

Ontbijt, lunch en diner
Maun - Kalahari

Dag 8 - Kalahari

De San begeleiden ons op een bush walk en vertellen over hun dagelijkse leven in de woestijn. In de namiddag reizen we naar de kleine stad Kang. De rest van de dag bent u vrij.

Ontbijt, lunch en diner

450 km

Kalahari

Dag 9 - Kang – Johannesburg

We laten de Kalahari achter ons en steken vervolgens de grens over naar Zuid-Afrika. Na een vrij lange, maar mooie rit komen we aan in Johannesburg. De rondreis eindigt bij aankomst in Belvedere Estate. ’s Avonds kan u genieten van een traditionele ‘braai’ (optionele maaltijd die u via de gids kan boeken).

Overnachting: kan u boeken bij Live To Travel.
Optioneel: traditionele maaltijd in Belvedere Estate.

 Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

 • Overnachting in grote canvastent of lodge
 • Maaltijden zoals beschreven in het programma (8 x ontbijt, 5 x lunch, 6 x diner, tenzij anders vermeld worden alle maaltijden klaargemaakt en geserveerd in de truck)
 • Accommodaties
 • Transport in avontuurlijke truck
 • Hoogtepunten per dag
 • Diensten van 2 gediplomeerde gidsen
 • Inkom van de nationale parken


Exclusief

 • Internationale vluchten
 • Luchthaventransfer Vic Falls
 • Luchthaventransfer Johannesburg
 • Prenacht Victoria Falls Rainbow Hotel
 • Postnacht Belvedere Estate Johannesburg
 • Overige maaltijden en dranken
 • Visum Vic Falls
 • Optionele activiteiten
 • Fooien
 • Persoonlijke uitgaven
 • Annulatie- en bijstandsverzekering

 

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo