Header
Silhouette
Zimbabwe
Afrika
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Zimbabwe Focus

Dag 1 - Victoria Falls

Bij aankomst op de luchthaven van Victoria Falls heeft u een transfer naar de lodge, op slechts 10 min. rijden van de spectaculaire watervallen.

 

Dag 2 - Victoria Falls

De stad ligt op de zuidelijke oevers van de Zambezi rivier en biedt talrijke activiteiten zoals wildwaterraften, bungeespringen, olifantsafari, cruise bij zonsondergang. Bezoek de Victoria watervallen die terecht behoren tot de zeven wereldwonderen.

 

Dag 3 tot 4 - Victoria Falls – Hwange NP

Na het ontbijt transfer naar Mbala Boom waar u overstapt in een safarivoertuig voor de transfer naar Nehimba Lodge, genesteld in de afgelegen noordelijke regio van Hwange National Park. Inbegrepen activiteiten: open jeep safari’s, nachtsafari’s en wandelsafari’s.

 

Dag 5 - Hwange NP

Na het ontbijt safari transfer naar Hwange Main Camp/Impofu Siding voor de transfer met de Elephant Express trein naar Bomani Tented Camp. Het kamp ligt in een privé-concessie op slechts 1.5 km van Ngamo’s ingangspoort tot Hwange National Park.

Dag 6 - Hwange NP

Safari’s naar Hwange Nationaal Park kunnen ter plaatse geregeld worden aan extra kost en minimum 4 personen. Inbegrepen activiteiten op het privéterrein: dag- en nachtsafari’s, wandelsafari’s en bezoek aan lokaal dorp.

 

Dag 7 - Hwange NP – Matusadona NP

Na het ontbijt transfer naar Bomani Aistrip voor de vlucht naar Rokari Airstrip. Bij aankomst boottransfer naar Rhino Safari Camp, gelegen aan de oevers van het Kariba meer in het Matusadona Nationaal Park.

 

Dag 8 - Matusadona NP

Het park bestaat uit 1400 km² diverse fauna en flora en is aangewezen als een ‘Intensive Protection Zone’ voor de bedreigde zwarte neushoorn. Ook kudu’s, buffels, zebra’s, waterbokken, impala’s, luipaarden en leeuwen zijn te zien in het park. Optionele activiteiten: safari’s, cruise bij zonsondergang, vissen, wandelsafari’s.

 

Dag 9 - Harare

Na een vroeg ontbijt boottransfer naar Rokari Airstrip en vlucht naar Harare.Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

 • Alle transfers met Engelstalige gids/chauffeur
 • Overnachtingen volgens het programma
 • Maaltijden zoals vermeld (Fully inclusive: alle maaltijden, lokale dranken, geplande activiteiten, parkgelden en wasserijservice indien beschikbaar)
 • Binnenlandse vluchten


Exclusief

 • Internationale vluchten
 • Visum
 • Overige maaltijden en dranken
 • Optionele activiteiten
 • Fooien
 • Persoonlijke uitgaven
 • Annulatie- en bijstandsverzekering

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo