Header
Silhouette
Zuid-Afrika
Afrika
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


10-daagse Luxereis Laluka Safari Lodge*****

Dag 1 - Vertrek Brussel

Vertrek vanuit Brussels Airport met rechtstreekse vlucht van Air Belgium naar Johannesburg.

Vertrek Brussel

Dag 2 - Aankomst en transfer naar Laluka Safari Lodge in Welgevonden

Bij aankomst heeft u een transfer naar Laluka Safari Lodge in Welgevonden. We rijden door het prachtige landschap van het reservaat. Na de lunch kan u uw intrek nemen in een van onze zes chalets op het domein. Daarna kan u een duik nemen in het zwembad en kennismaken met de lodge en de medewerkers.  
 
In de vooravond wordt u gebriefd over de mogelijke activiteiten van de komende dagen. U krijgt tips over hoe u op een respectvolle manier in de bush verblijft en welke voorzorgsmaatregelen u moet nemen. Nadat de eigenaars u verwelkomd heeft en u gebriefd bent, kan u genieten van een heerlijk diner.

Dag 3 tot 8 - Welgevonden

De komende dagen kan u het prachtige Welgevonden reservaat ontdekken aan de hand van verschillende activiteiten. U kan ervoor kiezen om op safari te gaan in een open 4x4 voertuig, dit tot twee keer per dag in zowel de voormiddag als namiddag. Of als het wat actiever mag zijn kan u ook op wandelsafari gaan onder begeleiding van een ervaren ranger. Tijdens de safari’s brengen de ervaren gidsen u heel wat kennis bij over de plaatselijke fauna & flora van Welgevonden.

Laluka Safari Lodge beschikt over een eigen professionele fotografie studio met professioneel fotoprogramma’s waar u met het personeel uw eigen foto’s kan bekijken en laten aanpassen.

Daarnaast staat Laluka Safari Lodge ook bekend als culinair hoogstaande lodge in Zuid-Afrika. Het keukenteam is getraind door Piet Huysentruyt en zal u zeker weten te verrassen! Geniet onder andere van show cooking aan de keukenbar, bomadiner of een braai op de Ofyr, een verrassende bush brunch of bush braai… dit alles in combinatie met een aangepast wijn- of bier arrangement.

De troef van deze culinaire ervaringen is de Laluka Farm die vlakbij de lodge ligt, waar veel van de ingrediënten op een biologische manier gekweekt worden. Bezoek de boerderij inclusief aperitief & proeverij bij zonsondergang.

Wil je na al deze activiteiten even tot rust komen? Dit is zeker mogelijk in de spa waar verschillende schoonheidsbehandelingen zoals massages, pedicure & manicure, etc. mogelijk zijn. Neem vervolgens een verfrissende duik in het gemeenschappelijke zwembad of kies ervoor om in je eigen zwembadje tot rust te komen.

Uiteindelijk heeft u ook de mogelijkheid om optionele activiteiten te doen zoals een bezoek aan de Wilddog Boma of aan Bela-Bela de rhino sanctuary.

Wilddog Boma is een plaats binnen het domein waar er wilde honden worden opgevangen, dit in samenwerking met de Endangered Wildlife Trust organisatie. De wilde hong is met uitsterven bedreigd en daarom vonden zij het noodzakelijk om hiervoor een veilige omgeving te creëren. Tijdens dit bezoek krijgen de gasten uitleg over heel dit gebeuren. Er wordt echter een tussenkomst gevraagd aangezien dit initiatief geen subsidies of andere publieke steun krijgt.

Het Bela-Bela Rhino Sanctuary is een prachtig project dat werd opgestart door de Vlaamse veearts Nele Sabbe. Op dit domein van ongeveer 70ha lopen er een 50-tal neushoorns rond die niet meer beschermd konden worden door vorige eigenaars of parken. Bij Nele kunnen de neushoorns terecht in een veilige en gezonde omgeving tot er een nieuwe veilige plaats is gevonden in of buiten Zuid-Afrika. Tijdens dit bezoek zie je de neushoorns van relatief dichtbij en als je geluk hebt loopt er ook een jonge neushoorn rond! Voor deze activiteit wordt er ook een bijdrage gevraagd aangezien er niets van overheid- of publieke steun is, terwijl dit een zeer mooi project is dankzij een heel gepassioneerde dame.

Dag 9 tot 10 - Terugvlucht

Na het ontbijt heeft u de mogelijkheid om een ochtend activiteit te doen (naargelang het vluchtschema). Vervolgens gaat u per transfert naar de luchthaven van Johannesburg voor de rechtstreekse terugvlucht naar Brussel met Air Belgium.   

Terugvlucht


Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

 • Internationale vluchten Brussel-Johannesburg-Brussel met Air Belgium in economy klasse & luchthaventaksen  
 • Luchthaventransfers ter plaatse 
 • 7 overnachtingen in de luxueuze Laluka Safari Lodge***** inclusief: 
  • Alle maaltijden. Hier wordt bij Laluka Safari Lodge extreem veel aandacht aan besteed. De chef werd bijgestaan door vriend des huizes Piet Huysentruyt bij het samenstellen van het menu en het creëren van de gerechten.   
  • Traditionele ochtend- en namiddagsafari’s 
  • Wandelsafari’s in functie van het programma, fitheid van de deelnemers en eerdere waarnemingen (onderhevig aan het weer) 
  • Bijzondere belevenissen: brunch en braai in de bush, uitstap met aperitief bij zonsondergang, dagsafari met picknick of braai, lunch met showcooking, bomadiner 
  • Vrijblijvend volgens interesse: astronomiesessie, begeleid bezoek aan de rotstekeningen in het reservaat gecombineerd met korte wandelsafari, bezoek aan de boerderij met aperitief, lunch met aangepaste wijnen of bieren 
  • Gebruik van de fotostudio met mogelijke begeleiding 


Exclusief

 • conservatiebijdrage (+/- ZAR 230 per persoon per dag)
 • overige dranken
 • spabehandelingen
 • afdrukken van foto’s
 • persoonlijke uitgaven
 • optionele activiteiten
 • fooien
 • reisverzekering 

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo

Onze aanbiedingen