Header
Silhouette
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


ATKV Hartenbos Holiday Resort

Het ATKV Hartenbos Holiday Resort is gelegen in Hartenbos, nabij Mosselbaai. Hartenbos vakantiedomein wordt omgeven door een groot aantal toeristische attracties en is ideaal gelegen voor het bezoeken van dit deel van de Kaapprovincie. Kaapstad ligt op slechts 390km van Hartenbos.

Accommodaties

570 prachtig gelegen caravanstandplaatsen met een 220V/10A stroompunt en sanitaire voorzieningen. De minder avontuurlijke onder ons kunnen terecht in vakantiehuisjes met 3 slaapkamers of in een ruime cottage.

Faciliteiten

Binnen- en buitenzwembad, trampoline, tennis, petanque, videospelletjes, supermarkt, geldautomaat, tankstation, slijterij, souvenirwinkel, Internetfaciliteit

Eten en drinken

Voor deze die zelf niet wensen te koken beschikt het domein over een restaurant. Na een lange dag kunt u nog altijd terecht in de bar om te ontspannen.

Activiteiten

Mountainbiken, parachute springen, boottocht naar Seal Island, safari’s, helikoptervlucht, bezoek de Kango grotten, het vervoersmuseum, de Garden Route, de Mosselbaai, George en Knysna informatie center, een aardbeienboerderij, een struisvogelboerderij, de Cango range, de lichttoren van Kaap St Blaize met zijn grotten en wandelpaden

Faciliteiten

Geldautomaat
Internet
Souvenirwinkel
Tankstation
Tennis
Trampoline
Winkel
Zwembad2

Activiteiten

Boottochten, Helikoptervluchten, Mountainbiken, Safari's

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo