Header
Silhouette
Zuid-Afrika
Afrika
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Best of Namibia - Noord Kamperen (2020)

Dag 1 - Zuid-Afrika - Cederberg Regio

Nadat we Kaapstad hebben verlaten, stoppen we eerst bij Table View om foto's te nemen van de Tafelberg vanuit Table Bay. Vervolgens vertrekken we noordwaarts naar de Cederberg regio. Bij aankomst in het kamp, genieten we van een wijndegustatie met verschillende wijnen uit de regio. 's Avonds worden we verwend met een traditioneel Zuid-Afrikaanse maaltijd gevolgd door een volledige briefing over het verdere verloop van de reis.

Dag 2 - Namaqualand – Gariep (Oranjerivier)

Vroeg vertrek naar de afgelegen stad Springbok, bekend om zijn diamanten, koper en lentebloemen. Vervolgens reizen we verder naar het kamp dat vlakbij de Namibische grens ligt. Het kampt bevindt zich op de rivieroever die de natuurlijke grens vormt tussen Zuid-Afrika en Namibië.

Dag 3 - Gariep (Orange) Rivier – Fish River Canyon

Vanochtend krijgt u de kans om de mooie riviervallei per kano ter verkennen of om in het kamp nog even te ontspannen. Na de lunch steken we de grens over naar Namibië en reizen we verder naar Fish River Canyon. Na een pittoreske wandeling langs de rand van de canyon, genieten we van ons avondeten terwijl we naar de zonsondergang kijken.

Dag 4 - Namib – Naukluft Nationaal Park

Wanneer we aankomen in het Namib-Naukluft Nationaal Park, zetten we het kamp op. Vervolgens maken we een trektocht in de Sesriem Canyon. Vanavond genieten we van een mooie sterrenhemel en de weidse stilte van de Namibische woestijn, die slechts af en toe wordt onderbroken door het gehuil van een jakhals of de blaffende gekko.

Dag 5 - Sossusvlei – Namib-Naukluft Nationaal Park

Deze ochtend staan we vroeg op en maken we een trektocht naar Dune 45 om de zonsopgang te bewonderen. Na de wandeling hebben we de kans om Sossusvlei te bezoeken. Tijdens een begeleide wandeling worden we vergezeld door een plaatselijke expert en leren we meer over het uitzonderlijke ecosysteem van de woestijn en hoe de Bosjesmannen overleven in de harde omstandigheden van de woestijn.

Dag 6 tot 7 - Swakopmund

Na een begeleide wandeling in de woestijn en een korte fotostop bij de Steenbokskeerkring reizen we naar de Atlantische kust van Namibië en Swakopmund, de hoofdstad van avontuur. Onderweg stoppen we even in Walvisbaai, waar vaak flamingo’s worden gespot. In Swakopmund kan u kiezen uit een waaier aan optionele activiteiten en heeft u tijd om deze prachtige kuststad te verkennen. 's Avonds eten we met de hele groep in één van de plaatselijke restaurants. Optionele activiteiten: quadtocht (2u.), sandboarden, skydiven, uiteten in Swakopmund, enz.

Dag 8 - Spitzkoppe

We verlaten de kust en rijden door dorre landschappen naar Spitzkoppe Mountain. In de namiddag neemt de gids ons mee op een begeleide wandeling langs deze unieke rotsformaties. De avonturiers onder ons kunnen zich aan het beklimmen van de berg wagen om er te genieten van de spectaculaire uitzichten. 

Dag 9 - Himba gemeenschap

We bezoeken een Himba gemeenschap vlakbij Kamanjab waar we de kans krijgen om hun dagelijkse leven beter te leren kennen. De Himba zijn een herdersvolk en leven voornamelijk van vee- en geitenteelt. Ze zijn gemakkelijk te herkennen aan hun unieke klederdracht. Het behoud van hun traditionele cultuur is zeer belangrijk voor de Himba, maar ze zijn ook erg nieuwsgierig naar de mensen die hun dorp bezoeken.

Ontbijt, lunch en diner

340 km

Himba gemeenschap

Dag 10 tot 11 - Etosha Nationaal Park

Etosha biedt u één van de meest unieke safari ervaringen in Afrika. Sommige dieren steken misschien wel net voor uw truck de weg over. We zullen verschillende safari's maken. De avond brengen we door aan één van de talrijke drinkplaatsen, waar u uitstekende foto’s kunt maken van de wilde dieren.

Ontbijt, lunch en diner

170 km

Etosha Nationaal Park

Dag 12 - Windhoek

Vandaag is het een lange rit naar Windhoek, de hoofdstad van Namibië. Bij aankomst neemt de gids ons mee voor een ritje door de stad in de truck. De rondreis eindigt bij aankomst in Windhoek. ’s Avonds is er een vrijblijvend etentje in Joe’s Beer House, een leuke plek om de reis te beëindigen.

Ontbijt & Lunch

445 km

Windhoek

v.a.
p.p.

€ 1.285Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

 • Overnachting in grote canvastent of lodge
 • Maaltijden zoals beschreven in het programma
 • Transport in avontuurlijke truck
 • Diensten van 2 gediplomeerde gidsen
 • Inkom van de nationale parken


Exclusief

 • Internationale vluchten
 • Luchthaventransfers
 • Pre- en/of postnachten
 • Overige maaltijden en dranken
 • Optionele activiteiten
 • Fooien
 • Persoonlijke uitgaven
 • Annulatie- en bijstandsverzekering

 

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo