Header
Silhouette
Zuid-Afrika
Afrika
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Best of Namibia - Noord Lodges

Dag 1 - Zuid-Afrika - Cederberg Regio

Nadat we Kaapstad hebben verlaten, stoppen we eerst bij Table View om foto's te nemen van de Tafelberg vanuit Table Bay. Vervolgens vertrekken we noordwaarts naar de Cederberg regio. Bij aankomst in het kamp, genieten we van een wijndegustatie met verschillende wijnen uit de regio. 's Avonds worden we verwend met een traditioneel Zuid-Afrikaanse maaltijd gevolgd door een volledige briefing over het verdere verloop van de reis.

Dag 2 - Namaqualand – Gariep (Orange) Rivier

Vroeg vertrek naar de afgelegen stad Springbok, bekend om zijn diamanten, koper en lentebloemen. Vervolgens reizen we verder naar de lodge dat vlakbij de Namibische grens ligt. De mooie chalets kijken uit op de rivier die de natuurlijke grens vormt tussen Zuid-Afrika en Namibië.

Felix Unite Cabanas of gelijkwaardig
Ontbijt, lunch en diner

500 km

Namaqualand – Gariep (Orange) Rivier

Dag 3 - Gariep (Orange) Rivier – Fish River Canyon

Vanochtend krijgt u de kans om de mooie riviervallei per kano ter verkennen of om in het kamp nog even te ontspannen. Na de lunch steken we de grens over naar Namibië en reizen we verder naar Fish River Canyon. Na een pittoreske wandeling langs de rand van de canyon, genieten we van ons avondeten terwijl we naar de zonsondergang kijken. Optionele activiteit: halve dag kanotocht.

Dag 4 - Namib – Naukluft Nationaal Park

Lange rit vandaag naar het Namib-Naukluft Nationaal Park. Vanavond genieten we van een mooie sterrenhemel en de weidse stilte van de Namibische woestijn, die slechts af en toe wordt onderbroken door het gehuil van een jakhals of de blaffende gekko.

Hammerstein Lodge of gelijkwaardig
Ontbijt, lunch en diner

620 km

Namib – Naukluft Nationaal Park

Dag 5 - Sossusvlei – Namib-Naukluft Nationaal Park

Deze ochtend staan we vroeg op en maken een trektocht naar Dune 45 om de zonsopgang te bewonderen. Vervolgens hebben we een 4x4 transfer naar Sossusvlei en Deadvlei. Onze laatste stop vandaag is een bezoek aan Sesriem Canyon, waar we het bewijs van een nattere periode in de geschiedenis van dit droge land ontdekken.

Dag 6 tot 7 - Swakopmund

Na een begeleide wandeling in de woestijn en korte fotostop bij de Steenbokskeerkring reizen we naar de Atlantische kust van Namibië en Swakopmund, de hoofdstad van avontuur. Onderweg stoppen we even in Walvisbaai, waar vaak flamingo’s worden gespot. In Swakopmund kan u kiezen uit een waaier aan optionele activiteiten en heeft u tijd om deze prachtige kuststad te verkennen. 's Avonds eten we met de hele groep in één van de plaatselijke restaurants. Optionele activiteiten: quadtocht (2u.), sandboarden, skydiven, uiteten in Swakopmund, enz.

Stay@Swakop of gelijkwaardig
Ontbijt

380 km

Swakopmund

Dag 8 - Khorixas

We verlaten de kust en rijden door dorre landschappen naar Khorixas. Onderweg maken we een stop in Spitzkoppe, waar de gids ons mee neemt op een begeleide wandeling langs deze unieke rotsformaties. In de namiddag bezoeken we het versteende woud (kan ook de volgende ochtend). 

Igowati Country Hotel of gelijkwaardig
Ontbijt, lunch en diner

320 km

Khorixas

Dag 9 - Himba gemeenschap

We bezoeken een Himba gemeenschap vlakbij Kamanjab waar we de kans krijgen om hun dagelijkse leven beter te leren kennen. De Himba zijn een herdersvolk en leven voornamelijk van vee- en geitenteelt. Ze zijn gemakkelijk te herkennen aan hun unieke klederdracht. Het behoud van hun traditionele cultuur is zeer belangrijk voor de Himba, maar ze zijn ook erg nieuwsgierig naar de mensen die hun dorp bezoeken.

Ontbijt, lunch en diner

340 km

Himba gemeenschap

Dag 10 tot 11 - Etosha Nationaal Park

Etosha biedt u één van de meest unieke safari ervaringen in Afrika. Sommige dieren steken misschien wel net voor uw truck de weg over. We zullen verschillende safari's maken. De avond brengen we door aan één van de talrijke drinkplaatsen, waar u uitstekende foto’s kunt maken van de wilde dieren.

Namutoni Camp of gelijkwaardig
Ontbijt, lunch en diner

170 km

Etosha Nationaal Park

Dag 12 - Windhoek

Vandaag is het een lange rit naar Windhoek, de hoofdstad van Namibië. Bij aankomst neemt de gids ons mee voor een ritje door de stad in de truck. De rondreis eindigt bij aankomst in Windhoek. ’s Avonds is er een vrijblijvend etentje in Joe’s Beer House, een leuke plek om de reis te beëindigen.

Ontbijt & Lunch

445 km

Windhoek

v.a.
p.p.

€ 1.655Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

 • Overnachting in grote canvastent of lodge
 • Maaltijden zoals beschreven in het programma
 • Transport in avontuurlijke truck
 • Diensten van 2 gediplomeerde gidsen
 • Inkom van de nationale parken


Exclusief

 • Internationale vluchten
 • Luchthaventransfers
 • Pre- en/of postnachten
 • Overige maaltijden en dranken
 • Optionele activiteiten
 • Fooien
 • Persoonlijke uitgaven
 • Annulatie- en bijstandsverzekering

 

Activiteitenpakket: 

 • Wijndegustatie & traditioneel diner
 • Begeleide woestijnwandeling
 • Bezoek Himba gemeenschap

 

Duitssprekende gids (2018): 06/09, 23/09, 11/10, 28/10, 15/11, 02/12 en 20/12. 

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo