Header
Silhouette
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Birds of Eden

Birds of Eden is een unieke twee hectare grote koepel en 's werelds grootste vogelreservaat.  Het overspant een heel inheems bos. Het reservaat heeft zijn eigen mysterieuze ruïne waar je achter een waterval kunt wandelen. Voor vogelliefhebbers is dit een waar paradijs. 

Via houten wandelpaden in de toppen van de bomen kan je genieten van de vele volgels en kleine primaten die het reservaat rijk is. Deze vogels zijn een mix van exotische en inheemse soorten en werden voor hun plaatsing gerehabiliteerd in het reservaat. De meeste vogels die je hier aantreft zijn geschonken door hun vorige eigenaar of weggeplukt uit dierentuinen of malafide kwekers. Zij waren vaak enkel een kleine kooi gewoon en moeten daarom de aanpassing aan dit ruime gebied maken.

Het is indrukwekkend om te zien hoe snel nieuwe vogels instinctief weten waar ze heen moeten en hoe ze aan voedsel en water kunnen geraken. De verschillende soorten weten perfect in welk deel van het reservaat ze kunnen verblijven en herkennen soortgenoten onmiddellijk. Nieuwkomers worden dan ook snel verwelkomd door hun soortgenoten.

 

Bevindt zich in de regio

Bevindt zich in de regio

West-Kaap

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo

Onze aanbiedingen