Header
Silhouette
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Brandberg White Lady Lodge

Goed uitgeruste kampeerplaats aan de voet van de Brandberg.

Ligging

Gelegen in de Ugab riviervallei aan de noordelijke kant van de Brandberg, de hoogste berg van Namibië, in de buurt van de White Lady rotsschilderingen.

Accommodaties

Er zijn 8 chalets met 15 kamers die met badkamer uitgerust zijn. De chalets liggen in de riviervallei in de schaduw van de bomen. Ze beschikken elk over een eigen veranda en ventilator. Op de kampeersite overnacht u in grote comfortabele tenten die uitgerust zijn met twee eenpersoonsbedden. Er zijn 23 kampplaatsen die elk beschikken over een barbecuerooster (braai) en waterkraan. Er zijn ook 6 sanitaire blokken op het terrein met toiletten en douches.

Faciliteiten

Zwembad, lounge.

Eten en drinken

Restaurant en bar.

Activiteiten

De lodge organiseert safaritochten in open voertuigen waarbij u de woestijnolifanten kunt spotten.  In de omgeving kunt u de Ugab riviervallei, de Brandberg en Damaraland met Doros en de Messum krater verkennen. Een wandeltocht naar de beroemde rotsschildering "White Lady" duurt een halve dag. In de vallei komt een rijke fauna en flora voor met heel wat wildleven, verschillende vogelsoorten, reptielen en insecten.

Faciliteiten

Bar
Lounge
Restaurant
Zwembad

Activiteiten

Safari per voertuig, Safari's, Wandelen

Onze aanbiedingen