Header
Silhouette
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Cape St Francis Resort

Een uniek en exclusief paradijs.

Ligging

Het Cape St. Francis Resort is terug te vinden in St. Francis Bay, aan de Oostkaap van Zuid-Afrika, op 108 km van Port Elizabeth (de dichtstbijzijnde luchthaven).

Accommodaties

Beach Break: Luxe 5-sterrenaccommodatie bestaande uit 3 afzonderlijke villa's aan de rand van de duinen met uitzicht op het  strand. De villa's hebben in totaal 12 slaapkamers met eigen badkamer.

Village Break: 4-sterren cottages in het hart van het resort. De cottages variëren in grootte: 2 tot 5 slaapkamers waarvan de meeste een eigen badkamer hebben.

Club Break: Comfortabele 3-sterrenaccommodatie bestaande uit appartementen met 1- of 2-persoonskamers. De appartementen liggen rond het zwembad en hebben een totaal van 34 kamers, ingericht op een eenvoudige, stijlvolle manier.

Faciliteiten

Voor het hele resort: winkel, kinderclub tijdens schoolvakanties, babysit, spa, health and beauty studio en internet.

Beach Break Villa: lounge met TV, eetruimte, afgesloten parkeerruimte, barbecue, koelkast en diepvriezer, fornuis, vaatwasser, balkon met zicht op zee, zwembad, thee - en koffievoorzieningen, haardrogers, verwarmingstoestellen, patio, volledige uitrusting voor zelfcatering.

Village Break: faciliteiten verschillen tussen de soorten cottages, algemeen: open keuken met volledige uitrusting voor zelfcatering, eetkamer, barbecue en lounge met TV.

Club Break: TV, barbecue, koelkast en diepvriezer, fornuis, balkon, thee - en koffievoorzieningen, haardrogers,  verwarmingstoestellen, volledige uitrusting voor zelfcatering.

Eten en drinken

Voor alle accommodaties bestaat de mogelijkheid tot zelfcatering.

Joefish Resaturant: hier kan men alle maaltijden van de dag nuttigen aan de hand van een à la carte menu. In dit restaurant is men vooral gespecialiseerd in zeevruchtenschotels.

Activiteiten

Veilig strand om te zwemmen, vogelspotten, bowling, kanovaren, fietstochten, vissen, wilde dieren spotten, golf, wandeltochten, kajak, rondleiding in de vuurtoren, picknicks, rivier - en zeecruises, squash, surfen, snorkelen, tennis, bezoek aan het pinguïncentrum, walvissen en dolfijnen spotten.

Excursies: Addo Elephant Nationaal Park en andere parken, canopy tour (boomtopslingeren) in Tsitsikamma, bungeejumpen en skydiving, Baviaans Wilderness Area.

v.a.
p.p.

€ 56 /nacht

Faciliteiten

Babysitservice
Internet
Kids Club
Lounge
Parkeergelegenheid
Restaurant
Schoonheidssalon
Spa
Televisie
Winkel
Zwembad

Activiteiten

Addo Elephant Nationaal Park, Boottochten, Dolfijnsafari, Fietsen, Golf, Kajakken, Kanovaren, Snorkelen, Squash, Surfen, Tennis, Vissen, Wandelen

Onze aanbiedingen